Ingyen tölthető a System Shock 2

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 9.
  • Akció
Link másolása
Elrajtolt a GOG.com nagy nyári akcióáradata, amelynek keretén belül még másfél napig teljesen ingyen beszerezhető a hamarosan új felvonással bővülő System Shock-sorozat második epizódja.

Ha nyaralás helyett jól árasított játékokra szeretnéd költeni megspórolt pénzedet, akkor jó hírünk van, ugyanis tegnap elrajtolt a GOG.com nyári leárazós akciója. Ennek keretén belül teljesen ingyen szerezhető be a System Shock-sorozat második felvonása, nagyjából még másfél napon keresztül.

És ha már ott jársz, érdemes alaposan körbenézned, hiszen a The Witcher 3 már féláron beszerezhető, ahogy a Victor Vran és a Van Helsing: Final Cut is, miközben olyan remekbe szabott címek, mint a Superhot, a SOMA, a Day of the Tentacle vagy a Homeworld: Remastered Edition is kecsegtető árcímkét kaptak. Az akciók között találunk gyűjteményeket is, mint például az X-Com-csomag, a klasszikus Anno-sorozat darabjai, a Bullfrog legjobb játékai vagy a LucasArts- és a Star Wars-játékok kollekciói.

A GOG.com Summer Sale június 22-én ér véget.

22.
22.
Batman
#20: Igen igazad van, az infiniterol beszeltem. Az elso biot en meguntam.
21.
21.
#20: Kb. lehetetlent kérsz tőle, ráadásul nem te vagy az első.
20.
20.
#17: Nem az Infinite-ről van szó. (Legalábbis el nem tudom képzelni, hogy az első részt gondold csőjátéknak.)

#16 Kérlek, ne kezeld már tényként a saját véleményed.. Talán akkor el fogod tudni fogadni, hogy neki is meg van a sajátja.
19.
19.
Red-E-Kamp Van
Ehhez a második részhez szükséges az első ismerete?
Mert abba nem nagyon van kedvem belevágni, mielőtt a felújított verzió ki nem jön.
Viszont ennek nekilendülnék, ha nem elengedhetetlen az előző ismerete, vagy alapvető intelligenciával kikövetkeztethető.
18.
18.
Király ez a GOG akciózás, tetszik ez a kis játék is. Vettem egy csomagot, aktiváltam a SS2-t, megcsináltam a küldetéseket és 13600-ra felhízott az XP-m. Várom a következő akciót, Spelunky-t már megkaptam ingyen.
17.
17.
Batman
A bioshockott én egy nagyon unalamas csőjátéknak gondolom.
12.
12.
vmiki88
#10: Ok.
Bár a grafikailag felturbózott változatra kíváncsi leszek, bár most elkezdtem vele játszani, jó a kezdődése, bár azért van olyan rész benne, ahol eléggé ánusztágító nehézsége van.
7.
7.
#6: Attól, hogy te így gondolkodsz, nem fog mindenki más is. Én lemaradtam ezekről, de nagyon régóta tervezem, hogy pótolom. Ez meg is adta a kezdőlöketet.

Mellesleg én pont azt hiányolom már nagyon a mai játékokból, ami itt még jelen volt: nem nézett hülyének. Nem túlbonyolítva van, csak egyszerűen nem rág kivétel nélkül mindent a szádba. Egyenesen fel tud húzni manapság, amikor a vak is látja, hogyan kell továbbjutni, de a játék még ezen felül szépen el is mondja neked még 3x, nehogy elfelejtsd.
2.
2.
anarchoid
szepen beficcent a falloutok, dungeon keeper es lure of tempress melle ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...