Két vadonatúj játékon is dolgozik a Remedy

A Quantum Break után se áll meg az élet a finn Remedynél, így az Alan Wake és a Max Payne alkotói bejelentették, bővítették a létszámot és így már két játékon is dolgoznak.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#4
#3: +1
A sorozat nem volt olyan gáz, de a játék... Nem tudtam eldönteni, hogy ez film vagy játék akart lenni. A videók között a küldetések harmat gyengék és erre még rá jön a célzás segítő vacak. Amit nem lehet kikapcsolni és mindig hadakozik velem, hogy ne legyen olyan könnyű végig menni a játékon csak fejlövéseket használva. A konzolosokat se értem. Ha csak xbox exkluzív maradt volna akkor se érte volna meg egy gépet venni érte, de ha már kijön PC-re az már az isten megbecstelenítése. Konzolon maradt volna, akkor persze nem lett volna ez a csámcsogás.
#3
#2: "Az egyik egy teljesen új Remedy-játék lesz és meglepő módon nem a Microsoft lesz ennek a kiadója"

Tehat nem kell, h store-os legyen.

A Quantum Break meg sztem az idei ev legnagyobb csalodas eddig. A Remedytol az atlagos, az elfogadhatatlan. Ok olyanok mint az ID meg a Rockstar, h csak ritkan jonnek ki vmivel, de akkor az ut, erre evek utan kijottek ezzel a formedvennyel, meg a szornyu jatekba intergralt dogunalom es tescos minosegu sorozatukkal. Nem tudom ezt miert kellett.
#2
#1: Pedig valszeg Store-os lesz. :-( A PC verzió sztem tuti, max csúszik illetve trágya port lesz.
#1
A lényeg single és legyen pc-re + ne fos store legyen!