Jövő héten jön a Dreamfall Chapters - Book Five

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 10.
  • Hír
Link másolása
A Red Thread Games megerősítette, hogy az epizódokra szabdalt Dreamfall Chapters ötödik, egyben utolsó felvonása jövő héten pénteken élesedik. A bejelentés mellé egy előzetes is érkezett.

Kalandos esztendőket tudhat maga mögött a Red Thread Games. A 2012-ben útjára indított, epizódokra szabdalt Dreamfall Chapters története jövő héten ugyanis lezárul, ezzel pedig egy közel négyéves utazás végére tesz pontot a fejlesztőcsapat.

Az ötödik, Redux alcímet viselő felvonás június 17-én élesedik.

3.
3.
Giggsy
#2: Őszintén szólva az eredeti Dreamfall sem volt épp egy Dark Souls a nehézséget illetően (a The Last Journeyvel meg nem játszottam)

Én amúgy az első rész után úgy döntöttem, hogy összevárom az egészet, mert igazából tényleg olyan volt, mint egy tévésorozat első része, semmi több. A Telltale játékaiban azért legalább egy rész tényleg viszonylag kerek egészt alkot a nagy sztorin belül, de itt semmi ilyesmit nem lehetett érezni.
2.
2.
Chase
Imádtam az előző Dreamfall-t, és nagyon vártam ezt az epizodikus kalandot is. Kitoltam az első 4 felvonást, de egyáltalán nem rágtam le a körmömet, hogy mikor jön már a lezáró rész. Elég felejthető alkotás, de egyszer azért megéri végigtolni azoknak, akik a single player címeket szeretik.
Jah és rettentő könnyű lett. Semmi kihívás nincs benne (leszámítva a csatornás dolgot), csak mászkálsz össze vissza...
1.
1.
Red-E-Kamp Van
Egyáltalán nem vagyok elámulva az eddigi 4 fejezettől, pedig próbáltam elvakult lenni. Tetejében még ezek hatalmas késések is. Nagyon arra hajtottak, hogy ne érdekelje az ember.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...