E3 2016: Tényleg bejelentik a God of War 4-et?

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 12.
  • Pletyka
Link másolása
A megbízható iparági bennfentes, Shinobi602 szerint a Sony az idei E3-on jelenti be a God of War negyedik részét, míg a The Last of Us 2 bemutatkozására még várnunk kell. Ez már elég biztosnak tűnő füles.

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy magyar idő szerint kedd hajnalban mutatják be a God of War 4-et, legalábbis Shinobi602 szerint, akinek a tippjei többször is bizonyosságot nyertek a múltban. Az áprilisi szóbeszédek szerint a sorozat következő darabja a skandináv mitológián alapszik, néhány látványtervet is mutattunk már róla.

Az úriember a Video Game Sophistry legújabb adásában hintette el, hogy a Sony az idei E3 nagy bejelentésének szánja a God of War 4-et, noha nem pont ez lesz a játék címe. Az is biztosnak tűnik, hogy az eltérő helyszín és téma miatt ezúttal nem Kratos lesz a főszereplő.

Most, hogy az Uncharted 4 a boltokban van, többen kíváncsiak a Naughty Dog következő projektjére. Nos, Shinobi szerint nem valószínű, hogy a The Last of Us 2-ről is lehull a lepel az idei expón. Ez van.

A japán gyártó magyar idő szerint kedd hajnalban konferenciázik.

6.
6.
RangerFox
Várós nagyon. Rengeteg más mitológiai szálon lehet hasonló játékot csinálni, más, szintén badaas karakterrel (Romai istenségek, Egyiptomiak, ír mitológia stb), szóval nem aggódok Kratos és a görög istenek hiánya miatt.
5.
5.
Yanez
Kezd forrni az erekben a vér!!!
3.
3.
A Pulyka
Kratos nelkul nehezen tudok elfogadni egy uj God of war-t, viszont azt sem nagyon tudom elkepzelni hogy a harmadikat hogy folytatnak. Ettol fuggetlenul nagyon orulnek egy bejelentesnek.
Meg jo hogy kedden epp szabadom van, ugyhogy eloben nezem a konferenciat.
2.
2.
roli33
A kiszivárgott koncepciós rajzokon pedig Kratos van. Fúú de várom a trailert. :D
1.
1.
habo
Olyan boldog vagyok,hogy csak na!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...