E3 2016: Titanfall 2 - íme, a kampány

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Ma délután kiszivárgott a Titanfall 2 prezentációja, így mozgásban is megcsodálhatjuk az offline módban játszható single kampányt. Ha már így alakult, a Respawn megosztotta az első részleteket is.

Már meg sem lepődünk a rengeteg szivárgáson, a legújabb az alany a Titanfall 2. Az alábbi prezentációt maga az EA szellőztette meg, miután a konferencia főpróbája véletlenül adásba került.

Ha már így alakult, a Respawn hivatalosan is kiadta a videót. Most már tudjuk, hogy az anyagban offline is játszható single kampányt találunk. Ami a titánokat illeti, hat új modell áll majd a rendelkezésünkre, mindegyikük eltérő harci képességekkel bír, és testreszabhatóak lesznek.

A Titanfall 2 október 28-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A premier előtt még egy technikai tesztre is sor kerül.

17.
17.
bitbandita
Zsír. Csak remélem nem tolják ki a szemünket egy alig négy órás single résszel!
16.
16.
RoyalA
#15: Csak nálunk probléma egyszerre két játékot megvenni. Szerintem A BF1-nek és a TF2-nek is megvan a maga közönsége, mindkettő fogyni fog rendesen. Én a TF2-re szavazok és rendelem elő a BF1 a majd meglátjuk kaegória.
15.
15.
Inferno
Titanbrofall lessz úgynézki a kampány ami végre van nekem az előző részből ez hiányzott a legjobban majd meglátjuk mien lesz és remélem jó mert azért fasza volt a titánokkal futkosni és darálni! Jó lenne ha mondjuk legalább egy jo 30-40-50 fős multit támogatna botok nélkü nagy pályánl akkor lenne igazán fun! És csak egyet nemértek miért pont kb a BFel egyidőbe jön ki csak nert ha értelmesen gondolkodunk mindenki a BFre fogja elverni a pénzét és lehet ezért lesznek szarok az eladások ha még maga a játék jó is lesz :s
14.
14.
TheCube
Remélem, hogy a szokásos konzolos nyitócímekhez hasonlóan itt is másodjára kapjuk meg az igazi, teljes játékot, amit már anno is szerettek volna elkészíteni a srácok és végre akkora siker lesz, amekkorát megérdemel.
13.
13.
Hidan88
12.
12.
RoyalA
#11: Csatlakozom! Nagyon várós. Nemsokára kezdődik az EA konferencia.
11.
11.
dante92
Egy szó: Gecijó!
10.
10.
RangerFox
AZ első rész nagyon klasz volt, ezzel a kampánnyal megvettek kilóra.
9.
9.
Ra1D3n
#6: Simán! Ahogy anno az első része is simán a legütősebb multis cím volt, leszámítva a károgókat akik vagy nem játszottak vele, vagy csak divatból fikázták a botok miatt, amikből volt pár az tény, de meg lehetett különböztetni a hús-vér emberektől, egyrészt a játékstílusuk alapján, valamint a föléjük írt név alapján is. Engem személy szerint nem zavart, kurva jó volt, és anno 1 év gold tagságot nyertem vele, amiért kiemelkedő eredményt értem el X360-anon a játékban(amit csak úgy félig komolyan játszottam), míg One-on is nyomtam mellette, csak komolyabban :)
8.
8.
godach
Én is csak ajánlani tudom. Nekem a hatalmas pozitívuma a játéknak, nem csak a látványos csaták és megjósolhatatlan végkimenetelek voltak, hanem az is, hogy nem éreztem hátrányos helyzetben magam, amiért csak heti 2-3 órát töltöttem vele. Azt viszont nagyon élveztem.
(Hozzáteszem, nem vagyok nagy multi játékos, és valószínűleg az ötletek és tartalma nekem ezért hathatott újdonságnak)
Az viszont biztos, hogy rengeteg apró jelenet/emlék maradt meg a játékból.
7.
7.
Necreon
Na ez fasza. Ez hiányzott nagyon az első részből. Kár hogy már nem üt így akkorát másodjára, de ha ezzel nem menti meg a Titanfall franchise-t az EA akkor semmivel.

Kérdéses persze hogy két szék közé ülnek-e a multival mint az első részben a botok miatt, vagy megcsinálják rendesen. A Call of Duty nagyon kivénhedt és a sci-fi szál amerre nyitnak, még mindig csak egy "glorified crap" kategória. Lehet hogy ez is az lesz, minden esély megvan rá, de azért nézzetek már végig sokszor az égbolton, tele hajókkal, a tájon a nagy harcokban... engem érdekel hogy mi micsoda, mi miért van, mert már az elsőnél is érdekesen nézett ki, csak épp nem volt semmi ami támogassa az univerzumépítést.

Kíváncsian várom mi lesz belőle. Ha adnak annyi szabadságot a kampányban mint bizonyos nyíltabb pályákon az Advanced Warfare -ben (volt egy ahol valami híd alatt / fölött harcoltunk egy erőd oldalán lévő légvédelmi ágyúkat kiszedő küldetésben, fel lehetett menni a lebegő vadászgépre meg onnan megint le, össze-vissza grapling hook-ozni, ellentétben a játék egész többi részével), akkor még jó is lehet. De ha egy csőjáték lesz, részemről el van temetve.
6.
6.
roli33
Vágom. Ez viszont tetszik, és az meg főleg, hogy lesz kampány. A BF1 mellett ez is megeszi reggelire az új COD-ot.
5.
5.
nomcsa
#2: Anno azt mondták hogy nem sikerült volna teljes értékű kampányt készíteni, lévén hogy a régi infinity wardból kivált vadiúj csapat nem fog első játékra kapni egy kiadótól DICE féle büdzsét. Ehhez képest több újítás volt benne, mint az elmúlt évek codjaiban, szóval nem rosszak.
4.
4.
Drazhar
#2: Igen.
(vagyis volt egy olyan "kampány" módja, hogy az online pályákat, egymás után, sorrendben toltad le, és talán ezek közt volt valami minimális narratíva)
3.
3.
Beniciodeltoro
Végre egy játék amiben lehet falon futni, és ugrálni. ;)

Ez a csapat milyen fasza modern warfare, vagy VH-s játékot tudna csinálni, pl Falujjah ostromát.
2.
2.
roli33
Első résznek nem volt semmiféle sztorija? Sima multis lövölde volt?
1.
1.
zimonyini
Gagyin néz ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...