E3 2016: Titanfall 2 - a multiplayer is bemutatkozott

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 12.
  • Videó
Link másolása
Bár az Electronic Arts az év egyik legnagyobb bénázásával már órákkal az EA Play előtt lerántotta a leplet a Titanfall 2 egyjátékos módjáról, azért így is maradt mit bemutatniuk. Traileren a multiplayer mód.

Az EA Play kezdete előtt pár órával már lehullott a lepel a Titanfall 2 főbb tudnivalóiról. A játék a multiplayer mód mellett egyjátékos lehetőséget is kap, a premierre pedig október 28-án kerül sor, PC mellett PlayStation 4-en és Xbox One-on is. A játékban néhány új játékmenet-megoldás mellett hat új titán áll majd a rendelkezésünkre, mindegyikük eltérő harci képességekkel bír, és testreszabhatóak lesznek. A premier előtt lesz bétateszt, amire a hivatalos oldalon lehet jelentkezni.

10.
10.
Eddig ez tetszett igazán, lehet beszerezem, ha már az elsőt nem tudtam.
9.
9.
Aanash
Eddig az első cím amire felkaptam a fejem...
8.
8.
McDuff
A becsúszást kurvára hiányolom az 1-ből még a mai napig is, nem is értem miért csak most jutott ez eszükbe, annyira adná magát.
7.
7.
shatterhand
Ps4en most jon eloszor, igy ezt varom igazan.
6.
6.
mdr88
Nagyon sokat játszottam az 1. résszel és bárki bármit mondjon, nekem speciel nagyon bejött. És ez... nos ez nagyon ott van a szeren... már nagyon várom, hogy tolhassam.
Hozzáteszem, hogy szerintem ez a tailer felveszi a versenyt a BF1-el, de ha ezzel még nem is ért egyet mindenki - nem is kötelező - a CoD-t ez is alázza :D
5.
5.
Ra1D3n
Hasztakurva! Ez aztán igen! TF1, csak még faszábban felpörgetve. Egyesek a BF1-re élvezkednek(ami engem effektíve a BF-es játékmenet miatt nem érdekel, de jár az elismerő biccentés a Dice-nak), de én határozottan erre. Akarom! Most!
4.
4.
#1: Igy van, PS4 tulajkent nekem is eddig ez jon be a legjobban!
2.
2.
Beniciodeltoro
Tesis a világ, ugrálni kell már minden FPS-ben.
1.
1.
DON GONDOCS
Idén az első számú befutó fps "számomra" mechak sci-fi hangulat környezet. Csak nem rontják el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...