E3 2016: Íme, az EA tervei Star Wars-fronton

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 12.
  • Videó
Link másolása
Az Electronic Arts sajtókonferenciáján a cég Star Wars-tervei is előkerültek, azonban sajnos meglehetősen kevés konkrétumot tudtunk meg a még fejlesztés alatt álló játékokból. A Visceral munkája mindenesetre már villantott egyet.

Jade Raymond, a Motive Studios vezetője mesélt bővebben az EA jövőbeli Star Wars-játékairól. A kiadónál nem kevesebb, mint hét fejlesztőcsapat szorgoskodik valamilyen Star Wars-projekten, és bár meglehetősen kevés konkrétumot tudtunk meg ezekről, egy fejlesztői naplót kiadtak a srácok, hogy lássuk, hogyan állnak hozzá az univerzum bővítéséhez:

Ahogy azt már eddig is tudtuk, jövőre érkezik a Star Wars: Battlefront második része, ezt a DICE a Motive-val karöltve fejleszti. A játék már az új filmekből is kölcsönöz tartalmat, így például a decemberben debütáló Rogue One is a része lesz.

A Criterion ezúttal is besegít a DICE-nak, az ő közreműködésükkel készül a Star Wars: Battlefront már bejelentett VR-változata. Hogy ez mit tud majd pontosan, arra még nem derült fény.

A 2018-as Star Wars-játékot a Visceral szállítja majd, és az Uncharted egykori direktora, Amy Hennig bábáskodik felette. Az akció-kalandjátékból már a fenti videóban is láthatunk egy keveset.

És végül ott van a Respawn munkája: az ő projektjükről annyit lehet tudni, hogy egy akció-kalandjáték lesz, és egy olyan érában játszódik majd, amit a filmek még nem dolgoztak fel.

Emellett a BioWare és a Capital Games is folytatja a munkát, előbbi a Star Wars: The Old Republicot, utóbbi a Galaxy of Heroest fejleszti tovább.

12.
12.
Drazhar
#1: 10 mp volt értékelhető ebből az egész önfényezésből... de a Visceral-féle is 2018-ban jön :(
10.
10.
Hab
Hogy egy normális RPG-t nem fejlesztenek az szánalmas.
9.
9.
Cipo3
Ebben a videóban én nem láttam Battlefront 2-es hírt. Miért azt írjátok? BF 1-es Bespin DLC-t láthattuk, meg egy mp-re mintha a death star DLC-ből lett volna egy jelenet egy munkatárs monitorán. Aztán mobil játék jött majd a Visceral játéka.
7.
7.
Cipo3
Úgy vártam, hogy az első percben asztalon álló r2d2 kukába pöcköli a végén a BB8-ast. Csak nekem fájt, hogy nem történt meg?
6.
6.
s4jtqkac
Amíg egy napi fizum árából veszek 150-200 óra szórakozást addig szerintem nem drága..
4.
4.
De nem volt kiirva h battlefront 2, vagy mivan siman megint bf-nek hivjak mint a tavaly megjelentet? :-)
2.
2.
TheNick
Így kell a vásárlókat szembeköpni, pár hónap után kiadni a következő Battlefrontot. Ilyen dolgok miatt lehet csak mosolyogni azon, ha egy kiadó amiatt sír, mert nem veszik a játékait elegen.
1.
1.
kastorhun
A Fél EA SW játékokon dolgozik de egyik se tudott hozni legalább egy 5 perces gameplayt.
Gratula!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...