E3 2016: Lelepleződött az Xbox One Slim - frissítve!

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 13.
  • Pletyka
Link másolása
A szivárgást idén lehetetlen megállítani, ezúttal az Xbox One vékonyabb modelljének képei kerültek fel a NeoGAF fórumára. Hivatalosan Xbox One S néven fut a masina, amit immáron állítva is használhatunk.

Régóta hallottunk már pletykákat a kisebb Xbox One-modellről, ám ma elég egyértelmű bizonyítékot találtunk a létezésére. Egy KawabataSan nevű felhasználó töltötte fel a NeoGAF fórumára az alábbi képeket, amelyek az Xbox One S hirdetését mutatják. 

Az új modell háza - mint látható - jelentősen kisebb lett (40 százalékról szólnak a hírek), infravörös érzékelőt is találunk az alján, amit talán a távirányítók használhatnak ki, illetve a tápegység immáron a házon belül kapott helyett. A konzolt a jelek szerint állítva is használhatjuk.

A kisebb masinát új funkcióval is felvértezi a Microsoft: 2 TB-os merevlemezzel szerelik, támogatja a HDR-t és a 4K-s videókat is. Végül az átdolgozott kontroller is látható a kiszivárgott képeken.

Az Xbox One S-t a Microsoft E3-as sajtótájékoztatóján jelenthetik be ma kora este.

Update! A Nerdleaks már a masina árát is megszellőztette. Ha minden igaz, az Xbox One S 299 dolláros áron kerül forgalomba.

25.
25.
Chelseafan1989
jól néz ki de azért mert 2tb-os meg vékonyabb lett nem cserélem le az xo-m.
Mikor vettem akkor én nagyon sokat gondolkodtam milyet vegyek fehéret feketét vagy esetleg a limitált forza6-ost, végül a dizájn miatt a fehéret vettem meg de a ps4-em az fekete.
én is a ps4 neo árára leszek kíváncsi bár szerintem én azt sem cserélem le egy darabig mert vettem abba is 2tb-os vinyót.
24.
24.
Gykrizsi
#23: De az már csak jövőre fog jó esélyes jönni, ez meg egyértelműen az őszi szezonra készül.
23.
23.
felegyi
#22: Az itthon 300€ :) olcsóbb, de vajon a PS4 Neo mennyivel lesz drágább? Persze az jóval többet tud mint a jelenlegi PS4, nem csak a videókat de a játékot is lejátssza 4k-ban, viszont a konzol warban mit fog befolyásolni?
22.
22.
negyven2
#21: Elvileg a kiszivárgott információk alapján 299$ lesz a 2TB Xbox ONE S (slim)
21.
21.
DON GONDOCS
Ha ez lesz a slim verzió akkor reméljük olcsóbb lesz, ja nem, emlékszem a ps super slim is annyiba került mint az első slim.
19.
19.
delphijos
#18: Ez igaz, de szerintem a mostani konzolok még ebből a szempontból is teljesen vállalhatóak. Ami ronda konzol, az mondjuk a GameCube volt. ( szerintem )
17.
17.
elgeri
#15: Értem mire gondolsz, de én ezt nem látom.
Szerintem csak egyben tér el, így a képek alapján, az is csak azért, hogy látszódjon, ez az "új".
A tetején, ahol a logó van, ott most kicsit másképp lett a dizájn kialakítva, mint eddig. Mondjuk nekem pont a régi (aktuális) tetszett jobban.
16.
16.
kamgecam
#11: Egyébként faszán nézz ki, nekem a rácsos dizájn is nagyon adja.
15.
15.
McDuff
Ha rákerestek a jelenlegi kontrollerre és a két képet egymás mellé rakjátok, feltűnhet hogy távolabb helyezkednek el az analóg karok a gomboktól, kicsit széjjel lett húzva rajta minden. De lehet csak optikai csalódás vagy az analóg karok lettek kisebbek, nem én gyártottam, csak nekem ez volt az észrevételem.
14.
14.
McDuff
Azt hiszem megvan azaz Xbox One amire mindig is vártam: a gép kicsi, a kontroller pedig nagyobb lett és mindez fehérben. Jah és 2 TB-s tárhely! Hol kell fizetni?
13.
13.
delphijos
#11: "Ne a sarki ABC-ben keresd! :D"

Pedig már az összes ALDI-ban, meg LIDL-ben néztem. Akkor ez volt a baj... :)

12.
12.
unrealnoise
Ez miben hasonlít a PS4-re gyerekek? Nah hogy ez is vékonyabb? Jézusom, tényleg itt tartunk...

Szerintem ez a legszebb konzol ami mostanság megjelent, simán odarakható a TV/hifi mellé, alá, modern, jó arányokkal. Ilyennek kellett volna lennie az eredeti gépnek is.
11.
11.
ADMlN
#8: Ne a sarki ABC-ben keresd! :D
Szerintem viszonylag kevés embernek van igénye és/vagy kerete egy ~40k-s kontrollerre.

Amúgy egyáltalán nem hasonlít a PS4-re. Fektetve szinte ugyanúgy néz ki mint az előd, állítva meg inkább a PS2-re hajaz. Viszont nekem az a szúnyogháló minta nem tetszik a tetjén/oldalán. Az eddig használt átlós lamellák sokkal jobban néznek ki.
10.
10.
Raizen25
#4: Remélem csak viccelsz :D
9.
9.
elgeri
#8: Az Elite kontroller szerintem él és virul. Webshopok tele vannak vele, (magyar) youtube amatőr tesztek is rakat van. Az más dolog, hogy valóban nincs minden szomszédnak ilyen... én se ismerek ilyen tulajt :)
8.
8.
delphijos
Az Elite kontrollerrel egyébként mi van? Tele volt reklám meg bemutató videókkal a net amikor megjelent, de azóta semmi....
Én boltban sehol se láttam, és igazából egy box-os ismerősőm sincs akinek lenne.
7.
7.
Winter
Jól néz ki, de inkább a Scorpio lenne ami érdekel. Erre nem cserélném le a hatalmas feka dobozom, ami halk és nem melegszik...
6.
6.
h.jozsa
tetszik!
miben változott a joy?
5.
5.
elgeri
Miben is lett átdolgozva ez a kontroller? Halkan megjegyzem, ahhoz pont nem kellene nyúlni, mert tökéletes a mostani formájában is.
4.
4.
Őrnagy
Na most cserélem le a ps4et erre az új boxra, mert annyira egyedi és vonzó lett a külseje!
3.
3.
Yanez
#1: Na bakker, pont ez volt az elsô gondolatom, amikor megpillantottam!
1.
1.
kamgecam
Baszki ez majdnem úgy néz ki mint a ps4! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...