E3 2016: Bemutatkoznak az új titánok

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 13.
  • Hír
Link másolása
A tegnapi bemutatók után némi infóval is szolgálhatunk a Titanfall folytatását illetően, elvégre játszható formában is kint van az E3-on a Respawn Entertainment FPS-e. Bemutatkoznak az új titánok is.

Ahogy azt már olvashattátok, a Titanfall 2 október 28-án, vagyis egy héttel a Battlefield 1 premierje után jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Aligha meglepő, hogy a játékból gyűjtői kiadást is lehet majd vásárolni, sőt, mindjárt különböző csomag közül választhatunk!

A Deluxe Edition a legkevésbé tartalmas gyűjtői kiadás, ez két különböző titánskint, illetve két, a titánokon, a pilótákon, illetve a fegyvereken is alkalmazható festést tartalmaz majd az exkluzív callsign mellett. A Vanguard Edition a legdurvább pakk, ebbe egy pilóta sisakjának a replikája, illetve annak kötelező kiegészítői kerültek, továbbá jár hozzá egy napló, egy dögcédulára emlékeztető pendrive, egy sál és néhány felvarró is. Végül a "közepes" csomag a Marauder Edition lesz, ebben egy pilóta mellszobra, egy napló, néhány kép és egy karkötő kapott helyet.

A különböző kiadásokról, illetve a dobozképekről a galériánkban találsz látnivalókat:

Az E3-on egyébként játszható formában van kint a Titanfall 2 többjátékos módja. Soroljuk a beszámolók által említett érdekességeket:

  • A pilótáknak most már sokkal nehezebb lesz egymagukban legyűrniük a titánokat, a fejlesztők átdolgozták az eddigi gombcsapkodós mechanikát. Ehelyett amikor felmászunk rá, csak egy akkumulátort tudunk kiemelni az ellenséges titánból, így tulajdonképpen csak részben csípünk le az életerejéből, nem végezzük ki azonnal. Az aksit természetesen odaadhatjuk egy másik titánnak, ezzel is erősítve a csapatmunkát.
  • Habár korábban arról szóltak a hírek, hogy a játékban hat új titán lesz, valójában összesen kapunk hat titánt, a korábbi mechák nem térnek vissza. A demóban kettőt lehet közülük kipróbálni, Scorchot és Iont. Előbbi tulajdonképpen az Atlas továbbfejlesztett verziója, és jellemzően abban jó, hogy lángba borítja az ellenfeleit, míg az utóbbi lézerrel operál.
  • A titánokat akkor hívhatjuk le ezentúl, ha kellő mennyiségben végeztünk az ellenséges játékosokkal és botokkal.
  • A várva-várt "titánkard" nem szerepelt a multiplayer demóban.
  • Habár a játékban lehet egyedi karaktereket is készíteni, egyelőre három előre összeállított kasztot mutogatott a Respawn - ezek közül az egyik különleges kiegészítője a grappling hook.
  • A Titanfall 2 a Titanfall Source-alapú motorjának egy erősen továbbfejlesztett változatára épül, PS4-en vajsimán hozza a 60 fps-t.


A Respawn emellett megerősítette, hogy az első rész nem készül már el PS4-re. Azt is leszögezték, hogy egyáltalán nem szükséges a Titanfall 1 ahhoz, hogy megértsd a folytatást.

Végül mutatunk még nektek néhány képet - az egyjátékos trailert itt, a multisat pedig itt nézhetitek vissza:

2.
2.
RoyalA
Bizony, hogy jól! Első napos vétel.
1.
1.
Angelwing
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...