E3 2016: Microsoft-konferencia - LIVEBLOG

Az Electronic Arts konferenciája után a Microsoft sajtótájékoztatóját is liveblogoljuk. Leírunk mindent, ami érdekes, emellett fordítunk, összegzünk és véleményezünk - tartsatok velünk most is!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#55
#54: Igen, de sokan nem csak az exkluzívokat nézik. Abban természetesen a Sony volt jobb, amiért szeretjük is. Kompatibilitás, együttműködés, lehetőségek, jövő.... Nos ott azért most az MC elég jól rendet rakott ;)
#54
Új bejelentésnek ott volt a RE7, Days Gone, Kojima játéka, meg a Vr-s SW is durván felcsigazott, mig Tekken 7, DR4, SoD2 teljesen hidegen hagynak.
#53
#50: Rossz ezt mondani, de szerintem meg nem így van. Simán a Sony konfja volt a legjobb.
PS-re több epic game lesz, mint a Detroit, Horizon ZD, GoW. Utóbbi lazán a megaton volt és még ott van Kojima játéka is. Újdonság is jóval több volt.
MS-tól HW2, Recore, Sea of thieves tetszettek csak. GeoW4 továbbra sem bejövős, Scaleboundal együtt.
#52
#49: Erről beszélek barátom. Addig meg minek?
#51
#50: Szerintem is nagyon jó volt.
#50
Halo Wars 2, Gears 4, Horizon 3, Sea of Thiefs, Scalebound, 2 új hardware bejelentés, Play Anywhere program...
Könnyű szerrel ez volt a legjobb konferencia az idei E3-on.
#49
YanezModerátor
#48: Az első két év után a PS4 is már vagy 6 éves lesz, ergo akkor már van értelme konzolt cserélni\"gent" váltani.
#48
#46: Olvasd el még1x és rájössz a miértre. Épp leírtam, hogy valami streamelő szaron gondolkodtam, hogy ne kelljen húrcolászni a gépet ide-oda. Na most annak az ára, meg a mostani egyik 360-am ára, és a könyvtáramban lévő XO játékok ára, már bőven fedez egy használt One-t. A jobb felbontás annyiból nem érdekel, hogy arra ott a PC-m. A PS4k meg azért, mert erősebb lesz mint a PS4 és tuti azok az exkluzívok amik jönnek rá, nem fognak megjelenni PC-re. Azt meg gondolom végképp nem nyalja be senki sem, hogy majd nem lesz különbség és kompromisszum a két gépre kijövő játékok között. Talán az első 1-2 évben nem, de aztán tuti. :D
#47
NorbiiiModerátor
#45: De én is azt mondom, hogy pont, hogy nincs mindenkinek, sőt.....

Nekem nincs se ps4em, se xo-on, de van egy ps3, wii, wii u trióm, és egy nagyon gyenge pc-m. A Ps2 2000-ben jelent meg én 2004ben kaptam meg, és 2004-2012-ig ps2-vel játszottam, mikor már rengeteg embernek volt ps3-a. Most meg itt a ps4, már lassan 3 éve, én meg most kezdtem el, a ps3-as játékok pótlását. Azért, mert itt sokan, vagy néhányan kommentelnek a ps4 xo hírek alatt, addig vannak, akik nem feltétlen kommentelnek, azok meg nyüstölik a ps3 360-at.
#46
YanezModerátor
#41: De akkor ilyen szempontból miért nem várod ki az XO Scorpiont? Sőt, te pc-n is játszol, akkor minek neked XO??? Helyette inkább gyúrd még bivalyabbá a pc-d, mivel az XO játékokat rajta is tolhatod, Xbox kontrollerel! Sokkal logikusabb és takarékosabb, főleg hogy így két legyet ütsz egy csapásra: pc tuning + XO játékok egyben! ;)
#45
#44: Ja, mintha mindenkinek lenne otthon egy xbox, és csúcs pc, amin minden futna. Itt sírnak, hogy drága a konzol, a játék, de persze mindenkinek ott a konzol és a fél millás gép.
#44
NorbiiiModerátor
Valaki a ps4, valaki az xo, valaki a wii u-ban leli örömét. + ott a ps3 x360 duó, amit itthon még mindig nagyon sokan nyüstölnek, nem vagyok közvéleménykutató, de szerintem többen, mint a ps4 xo duót. Ezzel azt akarom mondani, hogy egyik konzol sem felesleges, mindegyiket jó, hogy kiadták, és az is jó, hogy ott vannak a régebbiek is!
#41
#39: Én meg most döntöttem el, hogy év végéig beszerzek egy XO-t.
És nem, nem vagyok bolond. Mondom is miért.
1 és a legfontosabb, (Megvárom szemét módon, a PS4K-t) 6 évet tudtam várni a PS3 és exkluzívaira, ennyi még itt is belefér.
Azonban, a most bemutatott kompatibilitás (crossmulti, crossbuy) nekem pontosan jól jön.
Szám szerint 2 x360 elitem van itthon. Egyet eladok, simán kapok érte még 30-at. Tervben volt valami kütyü a normális átjátszásra, mindjárt ha valami értelmes minőséget kapok, megint megúsztam harmincat. A maradékot meg bőven viszi a rengeteg GOLD tagság mellé járó program, amit így nem kell külön PC-re megvennem. És ezek után is nyomhatom ugye immár átfedéssel, mindkét platformon.
Így, ha disszidálnom kell a hálóból, Xfaktor és egyéb finomságok miatt amit imádnak a nők, nyugodtan folytathatom a PC-s szobámba, és nem kell konzolostól, kábelestől az ölembe fogva, kivonulnom, mint egy hajléktalan. Persze, lehet itt ellenérvelni, de számomra ez a legkifizetődőbb megoldás ;)
#40
#39: Miről beszélsz, csak azt mondtam, hogy a gow is folytatás.
#38
YanezModerátor
#36: Akkor max úgy kell felfogni, hogy ez volt a legrövidebb konzolgeneráció.... de várjunk csak! Állítólag nem hanyagolják, és az új konzolok sincsenek másképp számozva. Akkor most hogyisvanez? Szerintem hülye lesz, aki ezekután vesz sima slimet. Habár még semmit sem tudunk az áráról, mert ha kb 800 dolcsi lesz, akkor mostantól az lesz, hogy a konzolok kategóriákba oszlanak - közép és csúcs. Mint amikor Zsigulit tudunk csak venni, vagy Mercit. :)
#36
#31: "Persze ne értsetek félre, én baromira örülök, hogy erős konzolok fognak jönni, csak akkor ezt már a gen elején kellett volna tisztázni, nem?"
Egyrészt nem hiszem, hogy tudták..Egyébként mit mondjanak? 4 év múlva majd jön egy erősebb konzol is, addig játssz nyugodtan az X360-al.
1.5 évvel előre szólni elég korrekt, így aki most venni fog egy Slimet nem panaszkodhat amikor kijön s Scorpio.

Ahogy én látom jövőre vége a jelenlegi generációnak.