E3 2016: Hivatalos az Xbox One S

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A Microsoft konferenciáját a vékonyabb Xbox One bejelentése nyitotta. A korábbi pletykák beigazolódtak, a masina 40 százalékkal kisebb, mint az elődje, és már augusztusban lecsaphatunk rá.

Phil Spencer, az Xbox fejese a cég sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy augusztusban érkezik az Xbox One S. A konzol 40 százalékkal kisebb az elődjénél, legfeljebb 2 TB-os merevlemezzel szerelik, támogatja a HDR-t és a 4K-s videókat. A tápegység a házon belül kapott helyet, valamint az átdolgozott, akár testre is szabható kontrollert csomagolják mellé.

Érdekesség, hogy a Kinect-port lemarad a konzolról, egy USB-adapter segítségével csatlakoztathatjuk majd a kameránkat hozzá, ha szeretnénk. A Microsoft szerint az eredeti Xbox One-ról frissítő játékosok kedvezményesen juthatnak hozzá a csatlakozóhoz.

A masina ára 299 és 399 dollár között mozog majd tárhelytől függően.

16.
16.
CitromH
#7: Milyen új konzolról beszélsz? Az egyetlen különbség az usb2.0 támodatása, ami azt jelenti, hogy 4k filmeket is meg tud jeleníteni. Jó, a winchester is nagyobb lett. Az, hogy kisebb lett az olcsóbbá kell, hogy tegye, mert kisebb csíkszélesség= olcsóbb gyártási költségek(+kisebb fogyasztás). A hardware semmit nem változott ezen kívül, vagyis ha nem akarsz 4K filmeket lejátszani teljesen felesleges a slim változatot drágán venni amíg kapható a régi.
15.
15.
delphijos
#12: Hát igen, de - ami persze nem vígasztal gondolom - itt nem "bunkóságról" van szó, csak vannak olyan kiadások, amik annyira limitált számban jelennek meg ( pl. a Ps4 Anniversary-ból ha jól emlékszem talán 12 ezer darab készült ) hogy egyszerűen nem érti meg idehozni, amikor ott is elfogyna a triplája is. Sajnos ez van. Ez azért nem csak a konzol üzletre igaz. A Nintendo-nál Európa amúgy is mostohagyerek, de a Sony és az MS is mostanában kezdett "komolyan venni" minket, mindenki túlságosan USA-ra koncentrált.
14.
14.
gorgo
ÉN azt vártam lesz egy olyan hogy le teszik egymás mellé a két gépet hogy jobban lehessen látnia különbséget .
13.
13.
na verge vazzeg megvan a gepem. erre vartam. koszi
12.
12.
Gabesz202
#11: Ha jól tudom Xbox One-onenál a Titanfallos kiadás nem volt kapható itthon. Ps4 Anniversary sem, Ps3 Gran Turismo 5, vagy különböző limitált szinekben szintúgy mint a PS VIták és PSP-k esetében is Final Fantasy edition és sorolhatnám. Nintendonál is . Játékoknál rosszabb a helyzet szinte csak az alap kiadásokat árulják csoda ha van hardenned edition. Csak mostani példa Call Of Duty BO 3 a kis hűtős verziót megrendeltem direkt több oldalon is fent volt egy persze senki sem tudta beszerezni aztán mikor megjelent a játék jelezték hogy vagy nincs vagy mehetek az alap verzióért. Ez volt a Mirrornál és a Bioshocknál is. Tény is való hogy a konzolok esetében néminemű javulást látok e téren viszont a játékoknál egyre borzasztóbb a helyzet. Mindent felraknak a honlapokra, csak hogy rájuk kattints, de semmit sem tudnak beszerezni..... A kiegészítökkel is gáz van egy két helyen találom meg azt amit keresek és örülök ha egy helyen van az üzletben mert csak rendelni tudnak szinte semmi sincs készleten csak a joyok bizonyos helyeken. Kevés helyen van választék.
11.
11.
delphijos
#10: Milyen limitált gép nem jelent meg Európában? Tényleg kiváncsi lennék. Mert lehet hogy a MM-ben nem lehetett kapni mindet, de szerintem beszerezhetőek voltak....
10.
10.
Gabesz202
#9: #9: Én arról beszélek, hogy már eleve Európába nem érkeznek meg a limitált cuccok, vagy csak jóval később, igencsak korlátozott számban. Limitált kiadású konzolokról és játékokról beszélek. Sokszor kimarad Európa a jóból és nem értem, hogy miért, itt is lenne rájuk kereslet. Ok legyen pár belsős cucc ami csak Japánban vagy Amerikában kapható de ne kivételezzenek már ennyire.
9.
9.
TheCube
#8: Nem sokat segít, hogy egy-egyben váltják az USD-t euróba + nálunk van a legmagasabb ÁFA kb a világon...
Nem tudom milyen limitált kiadásokról beszélsz, én nem nagyon találkoztam olyannal, ami európába bejött, de hozzánk nem. A slim verziók meg mind megjelennek nálunk is, mivel innentől kezdve mást nem is fognak gyártani.
8.
8.
Gabesz202
Nálunk kivételesen tényleg minden nagyon drága, mindenki leveszi a sápját de rendesen....és emellett Európába alig kerül limitált cucc, szinte csak az alapot kapjuk, így van ez minden téren.....pedig mi is vágyunk azokra a cuccokra is meg is vennénk, marad az Ebay 2016-ban ez azért elég vicces.
7.
7.
TheCube
#5: Nem értem, miért lep meg, hogy egy új konzolt új konzol áron adnak? Az új gyártástechnológia, amivel a kisebb kivitelre képesek kerül annyiba, mint eddig az xbox one gyártása. + 2 terrás a cucc, ami az eddigi legnagyobb duplája, ha jól tudom
6.
6.
PGab
#5: Koszi, igy mar ertheto.

Hat ja, sajnos nagyon kiabrandito, hogy mi mindent dragabban kapunk meg. Sokszor nominal szinten is, realerteken szamolva, keresetaranyosan meg foleg horror. :(
5.
5.
Winter
#3: A szerkezeti kialakítása miatt. Mindkét oldalán hűtőbordák, illetve egyik oldalon USB csatlakozó is. Kivűl. És kb. akkora mint egy tégla. De tényleg. Alig bírtam eldugni a tv mögé. :)

Nem rossz az a 300 dolcsi, de az nálunk 300 euro + valamennyi még. Jogosnak tűnik a 120K. Na most ha eladom a One-t kb. 60 körül, akkor + 60 lenne az S. Hm. Sok...
4.
4.
delphijos
Szerintem jól néz ki és az ára is korrekt. Két konzolt viszont továbbra is luxusnak tartok, ( főleg ps - xbox vonalon ) úgyhogy ez kimarad.
3.
3.
PGab
Nincs boxom, ezert nem teljesen vili: az alap One-t nem lehetallitva vmiert? Mert sztem ps4-et lehet.
Illetve a tapot igy ki kell emelni? Az kivul volt a One-nal vagy mi?
2.
2.
Gabesz202
#1: Minimum 120.000 Huf lesz itthon, de az nagyon a minimum.
1.
1.
Neo1989
300 dollár az simán jó érte.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...