E3 2016: PC Gaming Show - LIVEBLOG

Idén sem maradnak dedikált konferencia nélkül a PC-s játékosok. A PC Gaming Showról természetesen élőben blogolunk majd, amit érdemes olvasnod a livestream nézése közben. Így teljes az élmény, ugye?
  • Írta: zoenn

Kommentek

#19
#18: Ezt innentől kezdve minden alkalommal beollózom neki

+111111111
#18
#17: Mondja aki egy komplett platform közössêgéről beszél lekicsinylően hogy pitiáner életében érezze magát valakinek egy pillanatra, majd gyorsan bebújik az áldozati bárány bőrébe, vagy mert tényleg elhiszi magáról, vagy mert azt hiszi önnön felsűbbrendűségét ahonnan lebeszél hozzánk halandókhoz, ellensúlyozni tudja vele.

Azért azon gondolkozz el majd te is látni kezded az ismétlődő mintákat, miért olyanok vesznek körbe online akik megvetnek, miért van az hogy totál fölöslegesen csépelsz másokat és mások ezért megérdemelten téged. Generálod magad köré azzal aki vagy màsok felé, te is látnád ha nem lennél így eltelve magadtól.

Igazából valahol szomorú, mert ha senki nincs aki szeressen a semmire nagyképűséged és paraszt beképzeltséged miatt, csak az egód marad amit viszont éítened kell kényszeresen, hajt a bizonyítàs hogy te vagy a király akinek igaza van és mindenki más hülye.

Mondanám hogy get a life, de még sérésnek veszed ahelyett hogy felfognád neked lenne jó, szóval leszarom. Ahogy kb. mindenki más is. Te meg döntsd el hogy ki akarsz lenni, keménylegény.
#16
#15: Pár óra és úgyse leszel itt, pedig ha egyszer normálisan érvelnél, talán érdekelne, hogy mit beszélsz, de így marad az, hogy újra meg újra leszarunk Téged!
#14
Elég gyászos volt a show :(
#13
Hát gyerekek... kövezzetek meg, de eddigi látottak alapján nem tűnnek valami szépnek a játékok nekem UC4 után, sőt. Viszont hajnali Sony konferencián ott lesznek top címek :D

AMD-nél ez az RX 480 ha igazak a cuccai, akkor viszont népkártya lehet belőle.
#12
#11: leszoktam már az indexről,hvg-ről,meg az ilyen szarokról,majd az újságban elolvasom :P
#10
#8: Ja, vagy 50 ember lelőttek egy homoszexuális klubban.
#9
amúgy imádom hogy a PC gaming showt kell nézni a legszarabb minőségben :D ez akkora irónia hogy rá lehet pakolni.
#8
vki árulja már el miért van mindenkin vmilyen "kokárda"...történt vmi esemény?
#7
#6: Nézzétek YouTube stream-en, nem csak az van ám amit ide kiraknak.
#5
Hát én most kapcsoltam ki.
#4
#3: Ugyanazt mutatták ami ide is korábban kiderült, csak időközben levették. Ha azt láttad, láttál mindent. De pre-alpha, úgy is néz ki.
#3
Ezt most kihagyom szerintem, okádni tudnék a Twitch csodás minőségétől, majd megvárom feltöltve a videókat. A DoW3-ból konkrétan szart se láttam olyan pixeles 'high'-on -.-
#2
Az MS konferencián nem hangzott el a Tekken 7-nél, de LESZ PC-RE. Kikerült a trailer youtube-ra vetítés után a hivatalos Tekken csatornára és a címben már listázzák a PC-t.