E3 2016: Felújítják a Crash Bandicoot-trilógiát

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A rajongók örülhetnek, elvégre nem csak a Skylanders: Imaginatorsben teszi tiszteletét a kedvenc rókájuk. A Sony megerősítette, hogy visszatér a Crash Bandicoot első három része - újrakevert formában PlayStation 4-re.

A Sony-konferencián bejelentették, hogy teljesen felújítják a Crash Bandicoot első három részét. Az új verziók kizárólag PlayStation 4-en teszik tiszteletüket. A cég még nem mutatott képeket és videót a Remastered-változatokról, de ami késik, az nem múlik.

Immáron bizonyossá vált, hogy Crash benne lesz a Skylanders Imaginators PS4-es verziójában játszható karakterként, és ugye akciófiguraként is hazavihetjük. Rókánk ládákat robbanthat, rakétavetőt és jetpacket használhat. Neki is lesz Sky-Chi támadása, méghozzá egy jojóval apríthatja az ellenfeleket.

Visszatér Crash pörgő támadása is, így a rajongók tényleg tényleg megnyugodhatnak.

10.
10.
Chelseafan1989
Vajon mikor fogjuk azt megtudni,hogy mikor jelenik meg,mert mióta elolvastam hogy lesz azóta nagyon várom és már nagyon játszanék vele.
5.
5.
PS4jacksony
Kedvenc platform hősöm Bandikutya :)

Nem is értem miért vártak ezzel eddig ? ? ? Nem kell ide 4k meg 8k ilyen jó nagybetű s játékok kellenek mint ez !!!!!
Azonnal lecsapok rá csak jöjjön ki ez a botcsinálta róka :)
4.
4.
Yanez
Minimum egy akkora felújításra számítok, mint a Ratchet and Clank esetében! Komolyan mondom, most hogy tudom jön, rohadt nehéz várni.
3.
3.
Chelseafan1989
szerintem az E3 eddigi legnagyobb bejelentése ez és a God of War.
de én személy szerint ennek örülök a legjobban, már csak abban bízom, hogy minden marad ugyanaz mint az 1-3 részben csak kicsit finomítanak az irányításon és szebb lesz de a játékmenet és pályák ne változzanak mert azok úgy jók ahogy vannak.
2.
2.
SwordFish
Ez azzzz
1.
1.
feher576
Hali

Nagyon helyes, hatalmas egy játék volt, még ma is játszom vele ps1-en. Remélem csinálnak belőle ps4-re több részt is , nem csak remastered lesz. És hasonló lehetne, behatárolt pályák stb. mint ezek :) Gracias Noughty Dog :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...