E3 2016: Messze van még a The Elder Scrolls VI

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 14.
  • Hír
Link másolása
Todd Howard a Twitteren erősítette meg, hogy már készül a The Elder Scrolls-sorozat új része, de annak megjelenése még nagyon messze van. Jelenleg két fontosabb projekt is beelőzi az új részt.

Nagyon úgy néz ki, hogy egy ideig be kell érnünk a The Elder Scrolls Online-nal, a megjelenés előtt álló The Elder Scrolls: Legends-zel, továbbá a The Elder Scrolls V: Skyrimmel. A Bethesda egyik első embere, Todd Howard ugyanis az E3-on elárulta, természetesen rajta vannak azon, hogy elkészüljön a hatodik rész, de az nagyon a távoli jövő terve.

A Bethesda ugyanis jelenleg két olyan projekten is dolgozik, ami prioritásban megelőzi a sorozat következő iterációját.

A Skyrim felújított változata októberben mutatkozik be.

40.
40.
Mortis
Biztos kell idő, hogy minden választható fajhoz elkészítsék a szinkront.
39.
39.
dzsiádzsó
Ezt mondták a Fallout 3 ra is,aztán másfél évre rá demóztá fél év múlva jött, sztm jövőre már ott lezs az E3-mon 2017-be meg toljuk vele
38.
38.
Formula1fanatic
Szomorú ezt hallani, de ugyanakkor érthető, hogy ennyit csúszik az új rész. Az én véleményem az, hogy megvárják az új konzolokat a játékkal, így új motor is mehet alá, ami "eddig nem volt" fícsőrökre is lehetőséget fog adni. Szerintem a TES legnagyobb hibája eddig az volt, hogy nem tudott nagyobb tömegeket megjeleníteni egyszerre a motor limitációja miatt, ami viccessé teszi kissé a nagyobb csatákat a sztoriban. Viszont más komolyabb negatívumot nem tudok felhozni, vannak kisebb hibák még, de ezeket leszámítva a legjobb fantasy rpg a piacon számomra a TES széria.
37.
37.
Xen|Real Deal|
Remélem, hogy a Bethesda meghagyja a teljesen szabad játékot, mint tette eddig. Annak örülnék hogyha megint vissza mennénk Morrowind-ba(erre persze nincs sok esély, bár a Solstheim-es DLC(?) remélem sejtet valamit). És persze azt, hogy ne VR-ra csinálják, vagy ha igen, akkor legyen normális a PC-s is.

De amilyen brutális a Doom, annyira szép és kidolgozott lesz a 6. TES akkor én biztosan megveszem, majd 2018-20 környékén.
36.
36.
Hab
Hogy nem unjátok még ezt a folyamatos vitatkozást.
Én is a Bethesda játékaik preferálom, főleg a karakter alkotás és a fejlődési rendszer miatt.
Bár imádom a TES szériát jó dolog hogy sokáig nem lesz folytatás, mert így lesz idejük új motort találni. Szerintem az elkövetkezendő 5 évben nem lesz semmi hír róla, remélem a másik két játék meg valami hasonló lesz.
34.
34.
Gykrizsi
#31: Ok, de azért elvárnám hogy ezeket a fejlesztő készítse el, ne a modderek. Foltozzák be a motort, mert nem működik rendesen.
33.
33.
Tr4nCe
#30: Olyannal én még nem talakoztam, viszont egy mole rat már ragadt be a falba... és amíg nem tisztítod ki a terepet, addig nem tudsz settlementet létrehozni. Mire rájöttem, hogy a szájbak*rt falban van... :D Egyébként király az F4, főleg modolva.
Első lépesem az volt, hogy feltettem az unofficial patch-et, meg a textúra javítót. Onnantól úgy suhant, ahogy kell. :)
31.
31.
Tr4nCe
#8: Fel kell menni a közkedvelt modgyártók portáljára és körbe kell tekinteni. A töltési időt jelentősen le lehet redukálni 1-2 egyszerű dologgal. Nálam kb. a felére esett vissza, és a házból ki commonwealthbe is elég rövid ideig töltöget. Mondjuk ez PC-n van, de lehet már megcsinálták konzolra is.
24.
24.
kastorhun
A Tes játékok sose tudtak lekötni 15 percnél tovább.
23.
23.
azureknight0715
Nabameg háborút indítottam:D Am egy szóval nem mondtam hogy nem lenne jó játék, az elder scroll nekemis az egyik kedvenceim közé tartozik. Csak szimplán annyit mondtam hogy nagyon sokat kell dolgozniuk hogy olyan színvonalas legyen mint a witcher, főleg a küldetéseken, mert nálam pl a Skyrimben dögunalmasak voltak nekem a küldik, szal azon nagyon sokat kéne dolgozniuk. Reméljük sikeresen fogják venni az akadályokat.
19.
19.
Extol
Kár, pedig a következő 1-2 évben lenne esedékes a megjelenés az előző részek kiadásai között eltelt időt figyelembe véve. Mi a fele lehet fontosabb mint a TES sorozatok???????????????????+(?x9999)
18.
18.
brummi
Szedjétek már össze magatokat, agyfasz kerülget az "iteráció" műszó olvastán, annyira felidegesít, hogy minden egyes kva postba betoljátok, mintha nem lenne más szó a fogalomra. Elhiszem, hogy kerülitek a szóismétlést, de ezt ne csak cikken belül tegyétek, segítek: "folytatás", "következő epizód", "a sorozat következő eleme", "a széria legújabb tagja", "debütáló kiadás", stb.

Előre is köszönöm!

16.
16.
psy123
elvileg akkor így a magyarítást is rá lehet majd rakni?
14.
14.
Kelan
Természetesen nem az első kettőre gondolok. Az isten volt. :P
13.
13.
Chrysh
#12: * hogy pislogni tudsz helyett, csak úgy néznél- szerk.
11.
11.
Kelan
#10: Igen, pl azzal is össze lehet hasonlítani.
Biztos jó játék volt az is, de a számomra katasztrófa irányítása miatt (PC) kb 30 perc játék után túl adtam rajta.
10.
10.
Heldengeist
8.
8.
Gykrizsi
Várom, de azért vannak elvárásaim, legfőképp technikai, mert a Fallout 4 valami katasztrófa volt ilyen szempontból. 1. Ne legyen ilyen bugos. 2. kevesebb töltés (ne adj isten ne legyen). Vicc hogy konzolokon (gépen nem tudom, de szerintem ott is) mennyit tölt a játék minden egyes ajtónál, háznál, szobánál.

Azon kívül nagyon érdekel, hatalmas játék. Kicsit komolyabb történetet alávágnak, egy klassz helyszínt, még több bejárható szír-szart és év játéka. Csak tényleg kezdjenek valamit a motorral, mert nagyon gáz a dolog.
7.
7.
Kelan
#5: Pedig ha nem pl ezt a kettőt hasonlítod, akkor nem tudom mit mivel. Azonos kategória, játékvezetés. (Persze hogy vannak különbségek! Szerencsére...)

Nekem minden esetre mindkettő szívem csücske.
Nagyon várom az Elder Scrolls 6-ot!
5.
5.
Chrysh
#1: Az Open-Worldön kívül kevés összehasonlítási alap van a Witcher és a Skyrim között.

Lassan már elkezdjük a Witcherhez viszonyítani még az autósjátékokat is...
4.
4.
Heldengeist
Talán majd next genre 2018-ban akkor.
2.
2.
suresz
de örülök hogy nem jön "skyrim 2"!
1.
1.
azureknight0715
Hát igen, a witcher nagyon magasra tette a lécet, nehéz lesz tartani velük az iramot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...