East India Company - Ismét tengerre szállunk!

  • Írta: fojesz
  • 2006. július 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Encore Games gőzerővel készíti az East India Company-t, mely Pirates!-re hajazó akció-kalandjáték lesz - a megjelenés 2008-ban esedékes...
Az Encore Games gőzerővel készíti az East India Company-t, mely Pirates!-re hajazó akció-kalandjáték lesz - a megjelenés 2008-ban esedékes...

A Kelet Indiai Társaság mindenidők egyik leghatalmasabb kereskedői vállalata volt: a 18. században a tengeren uralkodva rengeteg luxuscikkel üzleteltek, emellett a hadsereg egy része és a pénzverés is a kezükben volt. Fiatal hajóskapitányként, s a társaság tagjaként ezúttal személyes ügyünk van egy kalózzal, ki galád módon el tette láb alól bátyónkat és édesapánkat.

Érdekesség, hogy a játékos maga határozhatja meg, hogy kereskedőként, harcosként vagy kalózként szeretné folytatni pályafutását a jövőben. A több, mint 100 misszió főként tengeri csatákat és üzleteket jelent, ahol a 10 különböző hajó egyikével harcolhatunk illetve intézhetjük el ellenlábasainkat.

A különféle speciális karakterek (pl. mesterlövész, ágyútiszt, navigátor) segítenek hajónk és csapatunk fejlődésében, valamint az időjárás is befolyásolhatja majd teljesítményünket. Több, mint negyven város vár felfedezésre, kikkel - politikai hatalmuk magunk alágyűrése után - szintén kereskedhetünk akár.

Ugrás a galériához

Mint említettem, a megjelenés 2008-ban várható, s bár a játék egyértelműen emlékeztet bennünket Sid Meier klasszikusára, a Pirates!-re, ettől függetlenül remek szórakozásnak ígérkezik - 2 év múlva meglássuk.
3.
3.
Schmile
Egész ígéretesnek tűnik a játék. Szerintem nem lesz olyan óriási gépigénye...
2.
2.
Wermach
Jah, biztos h k...va jó játék lesz, de addigra egy tuti gépet kell szerezni...vagy már akkor P5-el játszuk már?:)
1.
1.
SOHER
Nah ez jónak néz ki ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...