E3 2016: Kiderült, ki fejleszti a remasterelt Crasht

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 15.
  • Hír
Link másolása
Crash visszatéréséért könyörögtek a legtöbben, a Sony és az Activision pedig meghallgatta az imáikat: idén a Skylandersszel társul a sorozat, míg jövőre remasterelve hozzák vissza az első három részét.

A Sony-konferencia egyik legnagyobb meglepetése Crash visszatérése volt: elsőként idén októberben, a PlayStation 4-es Skylanders Imaginatorsben tűnik majd fel a közkedvelt játékhős, jövőre pedig remasterelve tér vissza a sorozat első három része - szintén a Sony konzolján.

Nagy sajnálatunkra még semmi látnivalót nem kaptunk a felújított változatokból, így azt sem tudjuk, mennyire készülnek gatyába rázni a klasszikus szériát, de az legalább kiderült, hogy kire bízták a nemes feladatot: az Activision közleménye szerint a házi stúdiója, a Vicarious Visions dolgozhatja fel a Naughty Dog remekműveit.

Habár korábban különböző Nintendo-portokkal foglalkozott, az utóbbi időben a Skylanders-sorozatra állították rá a stúdiót. Felváltva dolgoznak a Toys for Bobbal, és mivel most épp az utóbbi a soros, szabad kapacitásukat a Crashre fordítják.

1.
1.
PaprikaJancsi
Szerintem aránylag jó kezekben van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...