E3 2016: Elképesztően olcsók most a Battlefieldek

Ha még nem szerezted be a Battlefield 4-et vagy a Battlefield: Hardline-t, akkor szuper hírünk van. A közelgő Battlefield 1-premier előtt ugyanis mindkét cím elképesztően alacsony árcédulát kapott, ráadásul majdnem minden platformon.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#24
A need for speed Deluxe upgrade pack is 7,50 -be kerül most a 15 helyett, ha valakit érdekelne. A Hardlinet ennyiért én is behúztam. Régebben toltam néhány pályát a singleplajerjéből, szerintem tök hangulatos lett. Valahogy a Miami Vice ugrott be, voltak hasonló jelenetek is mint a sorozatban.
#23
Egész egyszerűen azért nem vonatkozik 360-ra az akció, mert annak a store-ján jelenleg nem lehet beszerezni a Hardline-t.
#22
GOLD tagoknak: 1497,50 Ft
#21
Mindenesetre Steam-en nem olcsó
#20
Picit off:
PS-Store-ban most a Knack is mocskos jó árban van! :)
Picit on!
#19
Battlefront 19.99-ért, senki ? Ajajj... ;D
#18
Engem csak a single player érdekelt belőle, de ugyebár az ma már csak 3-4 órás. Arra vártam mikor lesz 1500 Ft mert annyit ér meg nekem.

Meg is vettem.
#17
Törölt felhasználó
#16: Ha megvetted, onnantól bármikor letörölheted / felrakhatod.
#16
Hogy működik ps4-en a letöltés dolog... ha rányomok, hogy megveszem viszont nem töltöm le csak jövő hét hétfő után mondjuk (szar a netem) , abból nincs semmi gebasz? Csak beteszi libraryba és akkor szedem le mikor én akarom? ha feljebb megy az ára akkor az nem fog engem érinteni? lehet hülye kérdés, de nem tudom hogy megy ez :P
#15
Törölt felhasználó
#5: Egyelőre inkább kipróbálom az accest, azzal még talán jobban is járok.
#14
#7: 80'90' évek zsarus filmjeit, sorozatait ha szereted, akkor tetszeni fog. Pár pályát nyomtam, de nem volt rossz. ;)
#13
#11: Az első negyed óra kb végig POV cutscene, az mar alapból elvette a kedvem. Aztan lattam, hogy a grafika a 4-hez képest visszalépés eléggé, úgyhogy lelottem az első 2-3 ficsúrt aki szembe jött es ki is nyomtam. Lehet, hogy kesobb jobb lesz, ezt sajnos nem tudom. Annyira nekem elég volt, hogy tudjam: nem fogom megvenni.
#12
#7: 4 eurót simán megér.
#11
#10: Annyira vacak volt, vagy kis sem próbáltad így?
#10
#7: En letöltöttem, hogy kiprobaljam vétel elott. 20 percet toltott a program a merevlemezemen, aztan pápá.
#9
#7: Ennyit megér szerintem.
#8
Kár hogy megvettem nemrég dobozosan a 4-est :( A Hardline meg nem érdekel.
#6
ONE-ra, Gold tagoknak az EA access-ben mind2 ingyenes...
#5
#1: Igazából, ha a 3-ban és 4-ben szeretted az infantry meccseket akkor 4€ nem sok érte. Pláne, hogy van hozzá 2 ingyen DLC.