E3 2016: Önálló formában is jön a Day of Infamy

Az Insurgency teljes konverziós modja júliusban standalone kiadást kap. A Day of Infamy a második világháború csatamezőire kalauzolja a játékost, ahol a lassabb tempójú taktikai harcok és a csapatmunka az elsődleges.

A New World Interactive az év elején adta ki az Insurgency második világháborús teljes konverziós modját, a Day of Infamyt. A projekt kezdett nagyra nőni, így a srácok úgy döntöttek, júliusban önállóan futtatható változatban is elérhetővé teszik a játékot a Steam Early Access rendszerében.

A modern hadviselésre koncentráló kompetitív Insurgencyt már nem kell bemutatnunk a rajongóknak, és a Day of Infamy vásárlói is ugyanazt a lassabb, taktikázásra épülő játékot kapják - csak a korszak változik. A 20 dolláros játékban a britek, a jenkik és a németek oldalán is harcolhatunk. Több ismerős csatatér köszön vissza a pályákon - köztük a havas Bastogne Belgiumban -, ahol különféle kontrollpontokat kell elfoglalnunk és megtartanunk a győzelemért.

Itt csak gondos csapatmunkával és folyamatos kommunikációval arathatunk babérokat, hiszen csakúgy mint az elődje, a Day of Infamy is egy hardcore multis FPS. Rengeteg korabeli fegyvert (lángszórót is) vehetünk kézbe és különféle kasztok között mazsolázhatunk.

0 komment - szólj hozzá!