E3 2016: Farpoint - fénypisztolyos rovarirtás

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 16.
  • Videó
Link másolása
Az Impulse Games sci-fi FPS-ét a PlayStation VR Aim Controllerrel reklámozták az idei E3-on, amely a kontrollereknél jóval precízebb célzást tesz lehetővé. De milyen maga a játék? Most egy hosszabb gameplay videót mutatunk róla!

A Sony E3-as konferenciáján mutatkozott be a Farpoint, melyben egy ellenséges, idegen bolygón próbálunk meg életben maradni. A kietlen terepen ráadásul rovarszerű teremtmények ugranak a torkunknak - ha nem lenne nálunk gépkarabély, nem sokáig húznánk.

A fejlesztők a teljes élményhez egy PlayStation VR Aim Controllert ajánlanak, amely a régi fénypisztolyos időket juttatja az eszünkbe. Az ígéretek szerint a PS4 kamerája 1:1-ben leköveti majd a mozdulatainkat, amire szükség is van, elvégre a pontos találatok életet menthetnek.

Most közel hét percen át mozog a Farpoint.

2.
2.
zozo76hun
Azert VR-ben biztos jobban nez ki mint igy 2D-ben, de a kontroller egy krimi. Marmint biztos teszi a dolgat, de valamivel normalisabb kinezetet is lehetne neki csinalni. Persze tudom hogy nem szamit ha a fejeden van a szemuved, de lehetne kicsit formasabb, mert olyan hulyen nez ki.
1.
1.
Angelwing
elég sivár a táj, mutassanak több pályát hogy milyen is a játék. mert ez így sovány nagyon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...