E3 2016: Negyed óra extrém sport a Steeppel

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 17.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft új játékában az Alpok meredek hegyvonulatain pattanhatunk sílécre vagy hódeszkára, miután egy siklóernyővel vagy wingsuittal földet értünk a magasból. A Polygon jóvoltából most 15 perces nyers gameplayt kaptunk a Steepről.

Az E3 apropóján már többször is mozgott a Ubisoft frissen bejelentett sportjátéka, a Steep. A legújabb felvételt a Polygon szállította, ezen már a haverokkal való közös játék is megfigyelhető. A látvány tényleg lélegzetelállító, noha maga a játékmenet kissé egyszerűnek tűnik - például wingsuitozás közben csak lebegő karikák közepén kell áthaladnunk.

Reméljük, tartalom terén nem lesz gond a Steeppel, amely decemberben érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Előtte bétateszt is lesz.

5.
5.
latis666
utoljára ebben a stílusban az Amped 3-al játszottam ami szerintem nyitó cím volt a 360on. Ennél sokkal élvezetesebbnek tűnik még most is visszanézve még ha a grafika kicsit kopott is.
4.
4.
Aanash
Ez eddig valahogy elkerülte a figyelmem de tetszik , anno az SSX-et is szerettem, főleg ps2-n.
Bár ez az ugrándozás a térképen, meg a hírtelen oda teleportáló versenytársak és az inger szegény környezet...remélem ezeken változtatnak.
3.
3.
zimonyini
Ahogy folyamatosan tölti be a textúrákat... Pedig nagyon jól indult a videó, de olyan gagyi az egész, ahogy Rakottkrumpli is mondja. :/
2.
2.
Szerintem meg kifejezetten fain, talán a Snow hasonló, csak az meg alacsony költségvetésű.
1.
1.
Rakottkrumpli
Fákon és sziklákon kívül nincs semmilyen tereptárgy a pályán, de még azokat sem sikerült kidolgozni rendesen. Nagyon ocsmány az egész és szerintem gagyi is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...