E3 2016: PS4-re is megjelenik a Dead Rising 4

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 17.
  • Bejelentés
Link másolása
De csak jövőre! A Microsoft elismerte, hogy a Capcommal kötött partnerség értelmében a Dead Rising 4 csak ideiglenesen Xbox One- és Windows 10-exkluzív. Ha ennek vége, jöhet a steames és a PS4-es verzió.

Habár hétfőn úgy jelentették be a Dead Rising 4-et, hogy csak Windows 10-re és Xbox One-ra jelenik meg, a redmondi cég most megerősítette, hogy a zombis játék csak ideiglenes exkluzivitást élvez a Microsoft platformjain.

A Capcommal kötött partnerség értelmében csak a Windows 10-felhasználók és az Xbox One-tulajok játszhatnak a Dead Rising 4-gyel december 6-án, ám 90 nappal a premier után már a Steamen is napvilágot láthat az anyag. A konzolokon más a helyzet, ott egy évre szól az exkluzivitás, magyarán csak 2017 decemberében költözhet PlayStation 4-re a játék. 

Hasonlóan sokat kell rá várni, mint a Rise of the Tomb Raiderre, amely szintén egy évig Microsoft-exkluzív, így csak az év végén debütál PS4-en.

26.
26.
Skygameboy
Ez a sorozat 1-3-ig egy szar.
25.
25.
PaprikaJancsi
Én még mindig arra várok, hogy Games with Goldba bekerüljön a Dead Rising 3, vagy 1-2 ezer forintra le legyen értékelve.
22.
22.
Rockefeller
Sajnos ez csak pc-re és box-ra jön, bi-bi-bi. (kihagyhatatlan fricska). Amugy az előző résszel sem voltak akkora gondok mint mondták, elég magas szórakoztatófaktorral bíró produktum.
15.
15.
kopic
#8: Konferencián látottak után meg végképp nem.
13.
13.
kamgecam
#2: Hát nem fogok sírni,valszin be se szerzem mert ott lesz a Days Gone.Az jelenleg kb mindent ver.Minek vegyek mellé egy B kategóriás zombi játékok?
12.
12.
sebtapasz
Húúú!!! Régen örültem ennyire hírnek! :-)Anno,csak a DR 3miatt akartam xone venni,de ps4mellett döntöttem végül!!/ Kár hogy 1,5év kb...:-\
11.
11.
CallingAllCars
Nekem a Dead Rising 1 nagyon bejött, lehet majd beszerzem x360-ra, prev genem van. Lehet kicsit furcsa lesz amit kérdezek, a DR1 csak xbox 360-ra jelent meg, és a minap kaptunk egy olyan hírt, hogy jönnek a microsoft játékai PC-re, esetleg ez nem lesz köztük?
10.
10.
Thomasfrill
Ownage......
9.
9.
habo
#3: Az biztos hogy ütni fog!
8.
8.
dante92
Egyik szemem örül, mert jön ps4-re, a másik pedig nagyon sír, mert imádom az Xboxot, de így teljesen ki lett herélve... Innentől kezdve nincs értelme boxot venni...
3.
3.
Tokodboy
Days Gone mellet minek?
2.
2.
zozo76hun
pedig az elso resz nagyon jo volt, illetve a 3. sem volt rossz. valoszinu ez sem lesz azert szar. kar hogy 1 evet kell varni rea ha PS tulaj az ember.
1.
1.
zimonyini
De nagy tragédia :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...