E3 2016: Tízórás kampányok lesznek a Gwentben

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 17.
  • Hír
Link másolása
Sok rajongó fellélegzett, amikor a CD Projekt RED hivatalosan is leleplezte az önállóan futtatható Gwentet. A kártyajáték nem csak a multit erőlteti: az ígéretek szerint 10 órába telik, míg egyetlen single kampány végére érünk.

A CD Projekt RED további konkrétumokat árult a Gwent: The Witcher Card Game-ről. A régóta várt standalone kártyajátékban több single kampány is helyet kap, melyek különálló sztoriszálakra koncentrálnak - ezek egyenként 10 órás játékidővel bírnak.

Minden egyjátékos kampány saját történettel, főszereplővel és szinkronnal rendelkezik. A játékosok egy hatalmas izometrikus térképen találják magukat 2D-s avatárjaikkal, melynek minden zegzugát bejárhatják, számos mellékküldetést teljesíthetnek. A missziók befejezésével új lapokkal bővül a paklink. Magyarán hosszú elfoglaltság elé nézünk, ha minden sztoriszálon át akarjuk rágni magunkat.

Természetesen a Gwentet multiplayer-támogatással is felvértezik, online meccsekkel, bajnokságokkal, mindennel. Ha felkeltette érdeklődésedet a játék, iratkozz fel a zárt bétatesztre, ami szeptember 26-án veszi kezdetét.

9.
9.
markoci555
Ja hogy ebben lesz single is? Akkor már felkeltette az érdeklődésemet.
8.
8.
Mortis
#7: Persze, hiszen ha tényleg csak akkor szólalnánk meg, amikor szükség van rá és/vagy fontos beszélni akkor minimálisra szűkülne a kommunikáció s valszeg a humor is kiveszne a világból, amit sajnálnék.
Egyébként megértem az előítéletet: bennük is ugyanúgy megvan, mint bennünk, hiszen ez az 'ők és mi' levakarhatatlan következménye, ami mindenkiben ott van.
7.
7.
Red-E-Kamp Van
#6: Ja, ez már igaz.
De éppen ilyen kósza gondolatok mentén számtalan hozzászólást inkább kihagyok.
Néha megragadom a lendületet. Ezen jót derültem és ennek fényében leírtam az adott állapotomban.De hozzászólhattam volna azt is, hogy várom a játékot, mert a witcherben nagyon szeretek kártyázgatni.De ez meg egy teljesen általános hozzászólás, amit ugyancsak kár lett volna leírnom, még ha legtöbbször ilyeneket is szólok hozzá.
De ha már így megbolygattál, akkor kicsit azért mégis zavar, mert előítéletes vagyok a négerekkel. Viszont harag most nincs bennem és nem is ennek az előítéletnek akartam hangot adni.
A kifejezés magyarázatot pedig köszönöm, megpróbálom megjegyezni, hátha még jól jön.
6.
6.
Mortis
#5: Token néger akkor van, mikor semmilyen praktikus célt nem szolgál az adott karakter valamilyen médiumban. Ez egy egyszerű fotó: itt mindenkinek az a 'dolga', hogy ott legyenek s ezt a Zoltán cosplay-es is teljesíti.
Talán nem fogalmaztam elég érthetően: azt nem értem, hogy erre egyáltalán miért kellett felhívni a figyelmet s koptatni a billentyűzetet. Ha kicsit sem zavarna, akkor valszeg nem is foglalkoztál volna vele egy kósza gondolaton túl.
5.
5.
Red-E-Kamp Van
#4: Én pedig azt nem értem, hogy mit nem értesz.
Írtam, hogy muszájból van ott, gondolom akkor ez a bizonyos "token" néger,Ha ez azt ugyanazt jelenti.
Írtam azt is, hogy nem zavar, ez egyenértékű azzal, hogy nincs vele bajom.
Ugyancsak írtam, hogy vicces, amit Te is leírtál.
Így most kénytelen voltam még egyszer elmondani ugyanazt. Szóval mit is kell még magyaráznom?.
4.
4.
Mortis
#2: Ezt most komolyan nem értem. Én is háklis szoktam lenni, mikor megváltoztatják egy ismert karakter rasszát, vagy beleteszik a filmbe a 'token' négert, de ezeket mind alá lehet támasztani miért izzadságszagú: hogy ezzel mi a bajod, nem értem; főleg hogy tényleg vicces is.

Jelentkeztem a bétára, várom már. Remélhetőleg addig végre be is szerzem a W3-at, már mindenestül. (Ha jól tudom nem lesz hozzá több kis DLC se, ugye?)
3.
3.
Gykrizsi
Dicséretes, már alig várom.
2.
2.
Red-E-Kamp Van
Nagyon vicces, ahogy beleerőszakolták a promóképbe néger Zoltant.
Nem zavar, tényleg vicces. Érezni, hogy muszájból van ott.
1.
1.
Winter
CDRP újabb és újabb elismerésre méltó dolgokat tesz.
Példát vehetne tőlük nagyon sok kiadó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...