E3 2016: Netflix-sorozat készül a Skylandersből

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Az Activision-Blizzard bejelentette, hogy animációs TV-sorozat készül a Skylandersből, amely a Netflixen debütál. Az Academy alcímű széria a videojátékból ismerős karakterekre fókuszál majd.

A Skylanders Academy neve ismerős lehet a rajongóknak, elvégre elsőként a Trap Team című játékban tűnt fel központi hubként. Itt képzik a fiatal kadétokat, mielőtt teljes értékű Skylanderekké válnak. A Netfilxre érkező animációs TV-sorozat is ez a címet viseli, amit elsősorban a gyerekeknek szánnak.

Az Activision-Blizzard két évre írt alá a népszerű streaming-szolgáltatóval. A történet természetesen a játék hőseire koncentrál majd, akik szerte a Skylands-univerzumban harcolnak az ellenséggel, illetve megismerkedhetünk a Skylanderek új hullámával is, akik azt tanulják, hogyan kell megvédeni a világot.

A sorozatban rengeteg ismerős karakter teszi tiszteletét, de hogy pontosan kik, azt még nem erősítették meg az érintettek.

Az biztos, hogy profi színészek kölcsönzik a harcosok hangját - köztük Justin Long, Ashley Tisdale, Susan Sarandon, Jonathan Banks és Norm MacDonald.

A Skylanders Academy várhatóan idén ősszel debütál a Netflixen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...