E3 2016: Halo Wars 2 - a PC-sek is bétázhatnak majd

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 17.
  • Korai verzió
Link másolása
Hiába jön PC-re is, egyelőre csak az xboxosok próbálgathatják a Halo Wars folyatását. Jó hír azonban, hogy a megjelenéshez közeledve a számítógépesek is kapnak majd egy bétatesztet.

A Halo Wars 2 2017. február 21-én érkezik Xbox One-ra és Windows 10-re, a korábbi pletykáknak megfelelően pedig el is indult a játék nyílt bétatesztje - üröm az örömben, hogy egyelőre kizárólag konzolon.

Jó hír azonban, hogy Dan Ayoub, a 343 Industries stratégiákért felelős vezetője megerősítette: a megjelenéshez közeledve PC-n is lesz bétateszt, és azt is megígérte, úgy időzítik a tesztelést, hogy az valóban ellássa a feladatát, és lehetőséget biztosítson a játékosoknak arra, hogy visszajelzéseket adjanak a játékkal kapcsolatban.

Ayoub ugyanis azt is kifejtette, nem igazán kedveli a "béta" megnevezést, mert a legtöbb cím esetében inkább promóciós célokra használják a korai változatokat: a bétateszt tulajdonképpen napjaink demója, és egyáltalán nem arra használják a fejlesztők, hogy kikérjék a játékosok véleményét, és azok alapján belenyúljanak a játékukba.

Elmondása szerint a Halo Wars 2-nél ragaszkodnak a hagyományokhoz, és már a konzolos teszt is számos hasznos információval szolgált nekik - frissítették is a klienst azóta. Ti kipróbáltátok már a játékot?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...