E3 2016: Az Okami és a Bayonetta is folytatódhat

A Bayonetta és a Devil May Cry atyja, Hideki Kamiya a brit Metrónak adott interjúban elárulta, a Scalebound befejeztével mindenképpen szeretne egy Okami- és Bayonetta-folytatást.

A Platinum Games és legendás dizájnere, Hideki Kamiya jelenleg gőzerővel a Windows 10-re és Xbox One-ra is készülő Scaleboundon dolgozik, de amint befejeződnek a játék munkálatai, máris új projektre vetné rá magát a duó.

Kamiya minderről egy, a brit Metrónak adott interjúban mesélt, ahol a Bayonetta sorsával kapcsolatos kérdésre reagálva elárulta, természetesen folytatni szeretnék a történetet. A dizájner azzal folytatta, hogy bár még nem tárgyaltak kiadókkal, de rengeteg időt töltött el azzal, hogy kitalálja, hogyan lehetne folytatni a kizárólag Wii U-ra megjelent második rész sztoriját. Ezután váratlanul azt is hozzátette mondandójához, hogy egyébként az Okami 2-höz is rengeteg ötlete van már, de a Scalebound folytatásán is sokat gondolkodik.

A Bayonetta első része még 2010-ben jelent meg, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, míg a két évvel ezelőtt bemutatott folytatás már Wii U-exkluzív lett.

A Platinum Games következő játéka, a Scalebound valamikor jövőre jelenik meg.

1 komment - szólj hozzá!