E3 2016: 8-10 óra játékot ígér a Detroit

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 18.
  • Hír
Link másolása
David Cage, a Quantic Dream vezetője az IGN-nek adott interjúban elárulta, hogy a csapat legújabb interaktív játéka, a Detroit nagyjából 8-10 órányi játékidőt ígér, viszont rengeteg újrajátszási lehetőséggel kecsegtet.

David Cage az E3-on adott interjút az IGN-nek, amiben a téma természetesen a Detroit: Become Human volt. Cage a játék kapcsán elárulta, hogy a Heavy Rainhez és a Beyond: Two Soulshoz hasonlóan ezúttal is 8-10 órás kalandra számíthatunk, viszont most sokkal több újrajátszási lehetőséget kapunk.

A rendező szerint új játékuk sokkal leginkább a karakterek közötti kapcsolatokról fog szólni, miközben a vizualitás, a történetmesélés és minden más területen rengeteget léptek előre a korábbi fejlesztésekhez képest. Cage elárulta, hogy a játék első jelenetének például hat különböző kimenetele van, és arra is nagyon ügyelnünk kell, hogy ne haljunk meg. Ha ugyanis hősünkkel elvérzünk, nem game over feliratot kapunk, hanem nemes egyszerűséggel véget ér a kaland.

A Detroit: Become Human kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni, egyelőre nem tudni, mikor.

2.
2.
Macifasz
Az előző játékaiknál se éreztem, hogy rövid lenne, szóval valszeg itt se fog zavarni. Mellesleg örülök, hogy visszatértek a "maghal egy szereplő akit irányítunk, akkor sincs vége, hanem megy tovább a történet" sztorivezetéshez. Félreértés ne essék, imádom a Beyond: Two Soulst is, de egy idő után már zavart, hogy képtelenség meghalni benne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...