E3 2016: Végre akcióban a Vampyr

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 18.
  • Videó
Link másolása
Látványos és hangulatos trailert már láthattunk a Vampyrról, de az első játékmenet-kedvcsinálóra egészen mostanáig kellett várni. A felvétel negyed órán keresztül demózza a Dontnod új játékát.

A Remember Me és a Life is Strange alkotóinak legújabb játéka inkább az utóbbi vonalát erősíti. A Vampyr 1918-ban, Londonban játszódik, pont akkor, amikor a spanyolnátha tömegével szedi áldozatait. Főhősünk az első világháborút is megjárt veterán, Jonathan Reid, aki amellett, hogy orvos, egyben vámpír is. Így amellett, hogy életeket ment, szomja oltása miatt életeket is olt ki. Ez a kettős dilemma kíséri majd végig Reid történetét, akivel minden egyes meghozott döntés kihatással lesz a történet végső kimenetelére is.

A cím 2017 folyamán landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

10.
10.
Rockefeller
Örülök, de remélem nem az én véremet fogja kiszívni.
9.
9.
Chrysh
#7: Az ilyen hülye kijelentésektől tényleg feláll a szőr a hátamon, de gondolj csak bele: 20 forintot nem költene a játékra, de ha véletlen 19 forintért adnák, akkor már lehet megvenné!
8.
8.
7.
7.
Rakottkrumpli
#1: gondolom, mivel apádék veszik a játékaid... xd
6.
6.
crytek
#2: Pedig lehetne akár a Penge filmből akár bármiből.
Mindig csak ez a kurva unalmas zombis témát nyomatják orrba szájba.
5.
5.
GothamKnight95
Engem ez érdekel! csak ne fulladjon unalomba,maga a téma illetve a kor/helyszín miatt mindenképpen érdekes,de még nem győzött meg 110%ra
3.
3.
fearer
Van ebben potenciál, bizakodó vagyok, hogy jó lesz.
2.
2.
hedzsooo
#1: Pedig a készítői eddig csak remek játékokat tettek le az asztalra, plusz vámpíros játékokból kevés van, a jó vámpíros játékból pedig még kevesebb, így részemről jöhet! :)
1.
1.
h.jozsa
20 forintot nem adnék érte!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...