E3 2016: Mass Effect: Andromeda infóáradat

Ugyan az idei E3-on megint alig láttunk valamit a Mass Effect-széria következő felvonásából, az Andromedából, azért így is rengeteg részlet futott be a játékról. Ezeket szedtük most össze Nektek!
  • Írta: Shifty

Kommentek

#12
#10: pontosan így
#11
#7: Értelmetlenségek tömkelegén? Például?
#10
Remélem nem egy áttextúrázott dragon age inquisition lesz,mert az eléggé egy önmagát ismétlő szar volt.A mass effect első 2 része jó volt a szerte ágazó történettel,a 3. résznek pedig jó volt a játék menete jó lenne ha az első rész rpg elemeit és a 3. rész játékmenetét megkapnánk a 2. rész szerteágazó történetvezetésével.Akkor tényleg emelném kalapomat előttük.
#9
Várható magyar felirattal? Az első 2 részt úgy adták ki, ha jól emlékszem.
#8
Törölt felhasználó
#6: Pont előtte volt azért egy. Egyébként meg én is hülye voltam, és az egyik általam kiemelt hibával nem is volt semmi baj, csak én azt tegnap valahogy képtelen voltam helyesen értelmezni. Bár valami idézőjel nem ártott volna oda.
#7
Nagyon remélem, hogy ugyanolyan fantasztikus világot, hangulatot és történet vezetést alkotnak, mint az eddigi ME-kben és akkor talán át tudunk siklani a plothole-ok és értelmetlenségek tömkelegén... Persze ha nem lenne benne olyan, az lenne a legjobb ! :P Mindegyikkel jó volt játszani ( többször is ), csak épp a harmadik már annyira ciki, hogy egyszerűen nekem kínos némely ponton...
#6
Törölt felhasználó
#5: Te elolvastad egyáltalán ezt a négy kommentet? Csak mert 1 db fikázást nem láttam, csak a cikk kuszaságát emelték ki, de ezeket már javította az író...
#5
Törölt felhasználó
nem értem a fikázás alapját , személy szerint a legjobban várt játék részemről
#3
Törölt felhasználó
"galaxys"
"A játék a hőssé válás mellett egy idegenek egy idegen világban történet is"

Nagyon kusza lett ez a cikk. Amúgy nagyon-nagyon kíváncsi vagyok már a játékra. FemShep sosem érdekelt, de ez a csajszi szimpi (igen, az alapján a 2 másodperc alapján), simán lehet, hogy vele kezdek majd neki.
#2
ShiftyModerátor
#1: Köszi, javítottam.
#1
Ezt a mondatot lehetne kérni úgy is, hogy legyen értelme!?
"A különböző fajok, mint például az Asarik, a Salarianok vagy a Kroganek, mind-mind Andromedák"
Arra akart utalni, hogy az Androméda-galaxisban is jelen vannak ezek a fajok?

Továbbá akkor Pathfinder = Ryder ?