E3 2016: Nyugati író jegyzi a Resident Evil VII-et

A sorozatban elsőként nem japán író rakja össze a Resident Evil VII sztoriját, hanem Richard Pearsey, akinek korábban a remek Spec Ops: The Line filozofálgatós történetét köszönhettük. Nagy reformok lesznek itt.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#4
Jó lesz ez, biztos, hogymeg fogom venni, viszont nem örülök annak, hogy el kell búcsúzni a régi karakterektől. Jó tudom lehet, hogy Leon meg Chris már unalmasak de jött be egy jó pár új karakter a 6-ban akiket szívesen láttam volna a Re7-ben. Például Sherry Birkin, számomra nagyon jó érzést volt őt újra látni az RE2 után és Jake Muller is szerepelhetne még, meg feltudnék még sorolni karakterek. Hiányozni fognak az biztos de remélem csak a RE7-ben kell nélkülözni őket de valahogy ezt kétlem. :(
#3
Faintos lesz nagyon.
#2
Törölt felhasználó
#1: Szerintem nagyon jó volt a történet, de így van, az vitte el a hátán. Anno csak letöltöttem, majd valamikor tavaly boldogan szedtem össze Steam-en, de azóta is csak ott csücsül. Semmi motivációt nem érzek arra, hogy újra nekiessek.

A Resident Evil sorozat meg nekem kimaradt, valahogy túl komolytalan volt mindig számomra, ez a rész viszont felkeltette az érdeklődésem, főleg ezzel az íróval.
#1
ez egész jó hír: tekintve, hogy a Spec Ops: The Line-ban az egyetlen igazán említésre méltó dolog a a sztori volt.