E3 2016: Még az idén boltokba kerül a PS4 Neo?

Az idei E3-on ugyan nem mutatkozott be az erősebb PlayStation 4, de egyes források szerint ez nem jelenti azt, hogy a premier messze lenne. Az Eurogamer például úgy tudja, még idén boltokba kerül az új konzol.

Az idei E3-ra egyik nagy konzolgyártó se hozta magával az erősebb masináját. A Sony csak a PS4 Neo létezését erősítette meg, a Microsoft pedig mindössze egy előzetessel készült, amelyben beharangozta, hogy a Project Scorpio elképesztő teljesítménnyel igyekszik beelőzni a konkurenciát, így egyszerre célozná meg a VR-játékok kedvelőit és azokat, akik a 4K-s tartalmakra gerjednek. Az új Xbox viszont csak 2017 karácsonyán kerül boltokba.

Egy, az Eurogameren olvasható tartalmas beszámolóban viszont azzal zárja sorait a szerző, hogy több forrásból is úgy értesült, hogy a Sony ebben is igyekszik beelőzni a Microsoftot és a PlayStation 4 Neo már idén karácsonykor meg fog jelenni. Ha ez igaz, akkor kérdés, hogy a fejlesztők az őszi szezonra ígért játékok esetében hogyan használják ki a Neóban rejlő lehetőségeket. Tényleg a 4K hajszolásáról szól ez az egész?

Ha hinni lehet az Eurogamer szakírójának, akkor valószínűleg a Gamescomon vagy a Paris Games Weeken jelenti be a Sony a nagy hírt, remélhetőleg már pontos árcédulával együtt.

21 komment - szólj hozzá!