E3 2016: Még az idén boltokba kerül a PS4 Neo?

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 18.
  • Pletyka
Link másolása
Az idei E3-on ugyan nem mutatkozott be az erősebb PlayStation 4, de egyes források szerint ez nem jelenti azt, hogy a premier messze lenne. Az Eurogamer például úgy tudja, még idén boltokba kerül az új konzol.

Az idei E3-ra egyik nagy konzolgyártó se hozta magával az erősebb masináját. A Sony csak a PS4 Neo létezését erősítette meg, a Microsoft pedig mindössze egy előzetessel készült, amelyben beharangozta, hogy a Project Scorpio elképesztő teljesítménnyel igyekszik beelőzni a konkurenciát, így egyszerre célozná meg a VR-játékok kedvelőit és azokat, akik a 4K-s tartalmakra gerjednek. Az új Xbox viszont csak 2017 karácsonyán kerül boltokba.

Egy, az Eurogameren olvasható tartalmas beszámolóban viszont azzal zárja sorait a szerző, hogy több forrásból is úgy értesült, hogy a Sony ebben is igyekszik beelőzni a Microsoftot és a PlayStation 4 Neo már idén karácsonykor meg fog jelenni. Ha ez igaz, akkor kérdés, hogy a fejlesztők az őszi szezonra ígért játékok esetében hogyan használják ki a Neóban rejlő lehetőségeket. Tényleg a 4K hajszolásáról szól ez az egész?

Ha hinni lehet az Eurogamer szakírójának, akkor valószínűleg a Gamescomon vagy a Paris Games Weeken jelenti be a Sony a nagy hírt, remélhetőleg már pontos árcédulával együtt.

21.
21.
GAMEROD
Még szép hogy kijön karácsonyra, ha már a Resident Evil 7 is VR-ra van kiélezve.
20.
20.
zozo76hun
a psneo a vr miatt jon ki elsosorban. nyilvan nem fogja azt kommunikalni a sony hogy a sima ps4 alig birja, duplazni kell az amugyis alacsony felbontas fps-szamat hogy ne hanyja ossze magat a felhasznalo, meg valamennyire elvezheto is legyen. mivel elosszor azt kommunikalta hogy a mezei ps4-en is menni fog a vr, plussz azok felhasznaloinak is el kell adni valahogy a szemuveget, nem fogja bejelenteni hogy azon mar csak majd kinlodva/butitva fog valahogy menni. nativan, 1080p-ben kell hajtani a ps4-et, 60fps-el, amit raadasul meg duplazni is kell ami nyilvam nem egyszeru muvelet, igy vagy ugy meg az lerontja az amugysem jo minosegu kepet. nekem az az erzesem hogy aki be akar szallni a vr buliba a ps oldalan annak igyis/ugyis vennie kell egy neo-t is.
18.
18.
h.jozsa
akármikor jön már megyek is érte...vagyis nem inkább hozza a futár!!!
16.
16.
gyerecske
Logikus lépés lenne a VR-el egy időben kihozni
14.
14.
delphijos
#2: Augusztus közepén. ( 17-21)
13.
13.
Norbiii
8.
8.
kamgecam
#5: +1
Berendeltem már én is, már csak a játékokat kell kiválogatnom rá. Battlezone, London Heist, Eve Valkyr, Resi 7 tuti befutó, ha pedig a No Man's Sky megjelenne rá idén, valóra vált álom lenne de szerintem csak jövőre lesz.
7.
7.
roli33
Ha engem kérdeztek, inkább legyen továbbra is ilyen brutál játékfelhozatal. Az a lényeg, nem a 4K. Hát így is, hogy néztek már ki az új bejelentések?
3.
3.
ollie92
Ha engem kérdeztek, inkább legyen szebb ( PC-ULTRA + AA) 1080p/60FPS,
Mint 4K 30FPS MED.HIGH szint.
2.
2.
kamgecam
Gamescom mikor lesz.Ha Paris Week-en jelentik be nem hiszem hogy jön idén mert az novemberben vagy október szokott lenni.Bejelentik novemberben, 1 hónap múlva meg már boltokban?Felejtős.
1.
1.
Rexshadow
Na, ennek örülnék, mert most tervezek egy PS4-et venni, pont karácsony környékén, gondolom a PS4 Neo örömére a sima az olcsóbb lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...