E3 2016: Még az idén boltokba kerül a PS4 Neo?

Az idei E3-on ugyan nem mutatkozott be az erősebb PlayStation 4, de egyes források szerint ez nem jelenti azt, hogy a premier messze lenne. Az Eurogamer például úgy tudja, még idén boltokba kerül az új konzol.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#21
Még szép hogy kijön karácsonyra, ha már a Resident Evil 7 is VR-ra van kiélezve.
#20
a psneo a vr miatt jon ki elsosorban. nyilvan nem fogja azt kommunikalni a sony hogy a sima ps4 alig birja, duplazni kell az amugyis alacsony felbontas fps-szamat hogy ne hanyja ossze magat a felhasznalo, meg valamennyire elvezheto is legyen. mivel elosszor azt kommunikalta hogy a mezei ps4-en is menni fog a vr, plussz azok felhasznaloinak is el kell adni valahogy a szemuveget, nem fogja bejelenteni hogy azon mar csak majd kinlodva/butitva fog valahogy menni. nativan, 1080p-ben kell hajtani a ps4-et, 60fps-el, amit raadasul meg duplazni is kell ami nyilvam nem egyszeru muvelet, igy vagy ugy meg az lerontja az amugysem jo minosegu kepet. nekem az az erzesem hogy aki be akar szallni a vr buliba a ps oldalan annak igyis/ugyis vennie kell egy neo-t is.
#18
akármikor jön már megyek is érte...vagyis nem inkább hozza a futár!!!
#16
Logikus lépés lenne a VR-el egy időben kihozni
#15
#12: Azokat a PSVR-re szánt címeket visszadobja a Sony, melyek 60 fps-t nem ütik meg reccenés mentesen. Onnan pedig 120-ra viszi a sisak.
#14
#2: Augusztus közepén. ( 17-21)
#13
NorbiiiModerátor
Majd dettó én is! :)
#11
#9: Komolyan azt gondolod, hogy Sony hasra ütésre találta ki a PSVR-t és ezzel az eddigi felépített népszerűséget összerombolja vagy fokozza az élményt?
Felrakod a sisakot és napi 24-ben tolhatod? Ilyen esetben tényleg készíts magad mellé egy vödröt. Én még 3D film után is elfáradok, szerintem minden VR szemüvegnél/sisaknál kell majd szünet félóra/óra után.

#8: Nem rendeltem elő, de meg akarom venni. Azért szeretném tudni majd a pontos árát, még a kamerát is meg kell vegyem hozzá.
#10
#9: Nagyon úgy nézz ki hogy mindjárt kitör rajtad úgyhogy calm down bro! :)
#8
#5: +1
Berendeltem már én is, már csak a játékokat kell kiválogatnom rá. Battlezone, London Heist, Eve Valkyr, Resi 7 tuti befutó, ha pedig a No Man's Sky megjelenne rá idén, valóra vált álom lenne de szerintem csak jövőre lesz.
#7
Ha engem kérdeztek, inkább legyen továbbra is ilyen brutál játékfelhozatal. Az a lényeg, nem a 4K. Hát így is, hogy néztek már ki az új bejelentések?
#6
#4: Miért ne,olyan szépen lóbálnám rajta! :D
#5
#4: Mostani gépre rákötöd a VR-t és játszol. Én pontosan ezt fogom tenni.
#3
Ha engem kérdeztek, inkább legyen szebb ( PC-ULTRA + AA) 1080p/60FPS,
Mint 4K 30FPS MED.HIGH szint.
#2
Gamescom mikor lesz.Ha Paris Week-en jelentik be nem hiszem hogy jön idén mert az novemberben vagy október szokott lenni.Bejelentik novemberben, 1 hónap múlva meg már boltokban?Felejtős.