Újabb remaster-hullám jöhet az Activisiontől

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 19.
  • Pletyka
Link másolása
Habár a hivatalos bejelentésre még várni kell, a tajvani korhatár-besorolásokért felelős szervezet már bevizsgálta a Marvel: Ultimate Alliance két részét és az egyik Transformers-játékot az új platformokon.

Ha minden igaz, PlayStation 4-en és Xbox One-on térhet vissza a Marvel: Ultimate Alliance két része és a Transformers: Fall of Cybertron. A Gematsu találata szerint a tajvani korhatár-besorolásokért felelős szerv már értékelte is az új verziókat, ami ha nem is betonbiztos, de viszonylag megbízható infónak számít.

A nagy kérdés már csak az: vajon mennyire nyúl bele az Activision ezekbe a játékokba? Habár a Call of Duty 4: Modern Warfare remastere meglehetősen csinos lesz, a kiadó általában nem izgulja túl a felújított változatokat, a Prototype két része és a Deadpool sem ment át látványos változásokon.

Köszi, DON GONDOCS!

14.
14.
sinister
Ahogy anno DVD-n kiadtak rengeteg korábbi VHS sikerfilmet, úgy most Blu-rayen teszik ugyanezt. Lerágott csont, de attól még igaz, hogy mostanra(vagy inkább az előző generáció közepétől számítva) a játékipart is utolérte az újrakiadási hullám. Engem ez egyáltalán nem zavar, aki most kezdi a játékosdit, nyilván talál néhány érdekes cuccot az újrakiadások között, a pénzt felhozni mint negatívumot szerintem felesleges, mindenki pénzből él, nyilván nem fogják egyik újrakiadott gammát sem ingyen adni. A baj szerintem is ott van, hogy mindezek mellett kevés az új cím, az egész ipar belassulni látszik. Volt egy-két ígéretes cucc az E3-on, de majd meglátjuk...
13.
13.
crytek
#12: Mivel egy remastered címmel kb százezred annyi munka sincs mint egy full új ip-vel érthető a sok remastered.
Ezeket legalabb tudják jók voltak anno vették sokan tiszta bevétel ismét "0 munkával"
12.
12.
dcba
#11: A gond nem azzal van, h jonnek a remasterelt kiadasok, hanem azzal, h kb csak azok jonnek. Jo persze azt mondja az ember, h nem kell megvenni, de amikor par eve bementem egy jatekboltba, alig birtam ki, h ne verjek el egy vagyont mert annyi jatek volt, mig ma bemegyek a boltba, kb ures kezzel jovok ki, mert nem kell semmi.

Nyilvan az uj jatekosoknak jol jonnek a remasterelt cimek, de akkor baszod, minden generacioban kiadjak ujra es ujra ugyanazt, csak mert lehet vkinek az az elso konzolja?

Penzt meg ugy is lehet keresni, ahogy a Naughty Dog vagy a CD Project csinalja, h letesz vmi zsenialisat az asztalra es a vilag penzet utana zsebre teszi es az emberek meg halasak is h fizethetnek. Ennek igy kene mukodni, nem ugy, h kb az utobbi 10 siker cimeit minimalis valtozassal ujra kiadjak, mert ahogy irtam,
11.
11.
crytek
#10: Igen pénz. Ezt csak a hülye barlanglakó nem látja be.
Ott van példának a Resident Evil. A régi formájában ki veszi és játssza? Kb a lőtéri kutya .Minimális munkával újra kiadva millios eladásokat produkál és legjobban fogyó digitális cím.De kurva érdekes ugye?

Azt meg csak halkan jegyzem meg hogy a legtöbb amiből van remastered nem jött kis ps4-re és one-ra így tehát ott új címnek számít új vásárlok stb.
Annyi isten király régi game van amiből lehete azta.
Fear, Gothic 1-2, Cold Fear, Far Cry, Call of Juarez ,Cod 2 és még nagyon sokan mások.
10.
10.
Chrysh
#7: Persze, hogy azért van remasterelési láz, mert PÉNZ b*zdmeg. Ilyen erővel a fejlesztők se csináljanak semmit, mert a mocskosak még pénzt merészelnek elkérni érte.
Azt értsd meg, hogy az ilyen hírek alatt, hogy az a fájópont, amikor ilyen 5-6 évnél korábbi játékokat remasterelnek, aminek az égvilágon semmi értelme nincs, miközben van, aki a KoToR 1, vagy a System Shock felújításán töri a fejét.
5.
5.
roli33
Hihetetlen, pont ezekkel játszom! :D
Mondom én, hogy pont amit beszerzek, vagy beszereznék, bejelentik a remastered vagy definitive kiadását. Teljesen felesleges. A Fall of Cybertron teljesen jól néz ki PS3-on. Meg akkor már nem is értem, hogy miért nem az előzményét, a War for Cybertront tervezik kiadni (vagy még inkább azt is). Pff..
4.
4.
ollie92
#1: Hát jah, ha már nem tudnak csinálni rendes COD játékot, akkor legalább a 2-est adják már ki remastered !
3.
3.
zsocc-nrg
Az Ultimate Alliance-okat elérhetővé tehetnék Steam-en, az első rész alapból megjelent pc-re is. De majd úgyis jön a hivatalos bejelentés szóval még bármi lehetséges.
2.
2.
#1: Rohadt nagy szükség van rá :D
1.
1.
crytek
Cod 2 remasteredet!!!!!!!!!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...