Jönnek a Porschék az Assetto Corsába

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Sűrű időszak elébe néznek az Assetto Corsa-rajongók: nyáron érkezik a játék konzolos változata, ősszel pedig kapunk egy új DLC-t, amiben a Porschék kapják a főszerepet.

Legyen szó bármelyik autóversenyről, óriási hír, ha kiderül, hogy a Porsche járgányai is bekerülhetnek a vezethető verdái közé. Az Electronic Arts hosszú évek óta kizárólagos jogokat élvez a virtuális Porschék felett, ami vagy azt jelenti, hogy csak az ő játékaiban szerepelhetnek ezek az autók, vagy azt, hogy rajta és a licencdíj nagyságán múlik, hová juthatnak még el.

Úgy látszik, az újabb Need for Speed-mentes év miatt könnyebben köt megállapodásokat a kiadó, a Forza Motorsport 6 után ugyanis az Assetto Corsa is Porsche-kiegészítőt kap az ősszel.

Hogy pontosan mit tartalmaz majd a DLC, az még nem derült ki, de az biztos, hogy a PC-s és az augusztusban megjelenő konzolos változatokhoz is elérhető lesz - ezzel a közeljövő egyetlen olyan multiplatform autóversenyét tisztelhetjük a személyében, amiben a Porschék is megtalálhatók majd.

4.
4.
godach
Nem tudom, nekem nem igazán jött be. Inkább a PC.
3.
3.
Gykrizsi
#2: Forzaban a EA baromkodása óta alap így van, csak később jöttek dlc-k.
2.
2.
Cooper Channel
Azért ügyesen megkerülte ezt a kérdést a Corsa és a PCARS is, RUF néven volt néhány Porsche eddig is. (A Ruf ugye egy tuningműhely ami Porsche-kat épít át).
Szóval nem volt lehetetlen Porsche-t hajtani eddig sem, de örülök, hogy mégtöbb jön belőlük.
1.
1.
Grabowsky30+
..... és örvendezzünk vala! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...