E3 2016: Négy percig mozog a Titanfall 2

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 20.
  • Videó
Link másolása
Egy kis maradék az idei E3-ról: a YouTube-ra is felkerült a játék multiplayer trailerének eredeti gameplay anyaga, most négy percen át csodálhatjuk a fejlesztők látványosabbnál-látványosabb trükkjeit.

A Titanfall 2 multiplayer trailere kiválóan volt összevágva, de jó hír, hogy a nettó gameplay sem kevésbé izgalmas. A Titanfall Legends jóvoltából felkerült a YouTube-ra az alapanyagul szolgáló játékmenet-felvétel, meg is nézhetitek nyomban:

A játék október 28-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, és kifejezetten ígéretesnek tűnik: az első résszel ellentétben például kampány is lesz benne, és a pályacsomagok is ingyenesen érkeznek.

17.
17.
#16: Ez csak egy játék, fel ne vágd az ereidet egy negatív vélemény miatt. Az intelligencia hiányát pedig nem kéne felhoznod, mint egy sértődött taknyos.
16.
16.
supair
Ez a kaleb gyerek egy igazi szikra az éjszakában!:-)
És még okos is:-)uhhhhh.
Multisélmény és intelligencia hiányos figurákkal ne vitázz Olivér..:-)
15.
15.
Ra1D3n
#14: Élvezetes, fasza, pörgős. A CoD-os bohóckodással egy lapon sem említhető. Persze nyilván kened-vágod ha többszáz órát beleraktál. Ja nem... Szerintem egy kifejezetten addiktív játék, persze megértem ha valakinek nem jön be, de simán az elmúlt évek egyik legütősebb multis címe. Röviden erről ennyit.

Csak összehasonlításképp: Ma mindenki elalél a BF1-től, de hogy őszinte legyek, számomra az meg geci lassú. Szép, jól néz ki, meg minden, de eddig egyetlen egy BF sem tudott lekötni 3 óránál tovább.
14.
14.
#13: Nem tudtam, hogy lelkileg összetörsz emiatt. Sajnálom. Robotokkal támogatott cod, be ne szarjak a hatalmas csapatmunkától. Jó, hát neked biztos leesett az állad, annyira nehéz lehetett.
13.
13.
Ra1D3n
#11: Játszottál az első résszel? Lehívjátok csapatostul a titánokat, bepattantok, aztán 3-4 fős csoportban megindultok koordinált mozgásban. Ha valaki megtámadta a titánodat, a társad játszi könnyedséggel csinált belőle túrós lepényt fegyverrel, vagy ököllel. Arról ne is beszéljünk már, hogy egy ilyen 3-4 fős csoport ellen hiába jön 1-2 ellenséges titán, azokat durván bezúzták. Például emiatt is jó csapatban nyomni. Persze mondhatom ezt egy olyan haternek mint te, aki már megszületése pillanatában úgy nőtt fel, hogy majd 2014-ben jönni fog a volt IW-s csapattól a Titanfall, és azt kötelezően utálni fogod. Na mindegy. További jó haterkedést! :)
12.
12.
supair
#11: Gondolom lexikális tudást szereztél a játékról azzal a 200 órával amit beleraktál a barátaiddal :D IoI
Itt a helyed a gamekapcson :-) IoI


11.
11.
#10: Még hogy csapatalapú :D lol
10.
10.
supair
Úgy látom a hozzászólók közül nem sokan nyomták az első résszel...:-)
Csapatalapú játék brutál hangulattal,látvánnyal,és igen 60 fpssel.
Első napos vétel!
Egy valami hiányzott az előző részből:klántámogatás........most ez is meg lesz.
8.
8.
Ez is olyan lesz, mint az első rész: megjelenése után fél évvel a kutyát nem érdekli majd.
7.
7.
headhunter86
Csomó spéci dolog Overwatchra emlékeztet.
- pl. Összerántja az enemy-t, mint Zarya ultija.
- Hanzo falonátnézős cucca.
- Widowmaker kötele
- Junkrat gránátja
- Lucio falonfutása
- Reinhardt ultija mikor üt egyet a robot.
- Symmetra másodlagos lövése is benne van.

Lehet kicsit sokat OW-zek, de nekem rohadtul fetűntek ezek benne.
6.
6.
number361
Lássuk csak. Kiadó, EA? Akkor jöhet az EA bingo:

- El akarnak adni egy játékot újra, amit egyszer megpróbáltak - Pipa
- Egy-két új skin, új map és voila~ ! - Pipa
- Ingyenesnek ígért DLC-k, amiket úgy sem fognak betartani - Pipa

Ti is érzitek ezt srácok? Ezt a szagot. Ez a szagos szagot. Hmmm jó kis rókabőr.
5.
5.
simon 555
4.
4.
vanpear
#3: Ez butaság, amit írtál. Lehet neked ez hiányzik, de nézzünk már meg egy Battlefront-ot, vagy egy BO III-at ilyen téren. Egyetlen dolog, ami számít az atmoszféra, ami beszippant. Például egy Bloodborne-ban, vagy egy BF3-ban.

A COD esetében már annak is örül az ember, ha nem süllyed tovább. Viszont néha a hányinger elkap, ahogy kinéz.
3.
3.
CallingAllCars
Az EA kihozta magából a legjobbat, már ha persze egy túl nagy elvárásokkal nem rendelkező player fejével gondolkodok, én soha nem éreztem igazság szerint jónak, izgalmasnak mondjuk egy BFet, adott esetbe a titanfall 2, jó persze látványos, de ezekből a játékokból valami kulcsfontosságú elem hiányzik, mégpedig az ilyen pörgős játékokhoz az FPS, lehet sok támadás fog érni, de azt gondolom, hogy ennél az IW jobb lesz, persze ez emberfüggő, lehet nem lesz ilyen látványos, de az alapkoncepció azaz a 60 fps meglesz és azt is még érdemes kiemelni, hogy míg a bfbe teszel egy negyed fordulatot, addig a codba teszel egy 360 fokos fordulatot, ezek kis apró részletek, de sokat javítanak a játék minőségén, egy battlefield sokszor azt a kérdést kelti fel bennem, hogy ez vajon meddig fog még szenvedni? pedig csak egyszerűen mozog, a titanfall 2-nél is így lesz, a másik meg maga a környezet a játékba, valahogy hiába hogy kisüt a nap, egyszerűen akkor is érezhető az a lehangolt, depressziós állapot, valahogy taszít ez az egész, azt tanácsolnám, hogy az EA vegye figyelembe a hibáit, foglalkozzon azzal amit a célközönség mond, mert biztos hogy mondanak, nem csak az én szememet szúrja ez és egy pár év múltán adjanak ki egy játékot, amire azt tudom mondani hogy egész jó.
2.
2.
Lacek896
Látom ez is olyan tudásalapú multi lesz mint az első rész, legális wh-val meg az aimbotos pisztollyal. Ezeket régen még masszív csalásnak hívták, nem pedig alap feature-nek. Vicc b+................
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...