E3 2016: Fél óra Ghost Recon: Wildlands

Az idei E3-on végre kipróbálható változatban is megmutatta magát a tavalyi shown bemutatott Ghost Recon: Wildlands. A játék a The Division útját járja majd, így egy csapatközpontú, online shootert köszönthetünk a személyében.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#12
Csalódott vagyok---- Komolyan mondom ez símán elfutna ps3-on is
#10
First Impression videó, 2:47-nél, azt mondja 96m. Bakker, ha az a kunyhó megvan 40 méter széles akkor le a kalappal. Szerintem ilyen nem reális távolságokkal akarják majd azt az érzetet kelteni, hogy nagy a térkép. 96méter, ha az a teher autó megvan 3m hosszú, még akkor is 30 darabnak kellene elférnie a célpont és a játékos közt, na de nincs gond, mert 3:00-nál láthatjuk hogy a sofőr ülés és a teherautó hátulja közt 6 méter van. GG Ubi.
#9
Hoppá! No! Még egy realisztikus játék cím ami lesüllyed a mainstream arcade játékok közé. Még jó, hogy Ubisoft, mert ha nem az lett volna akkor talán elhiszem, hogy egy remek, realisztikus játékot kapunk amiben másodpercek alatt meg lehet halni ha rossz taktikát alkalmazunk (mint példáult a Mass Effect vagy a Dragon Age Inquisition legnehezebb nehézségen).
#8
Hát, ha ezzel az volt a céljuk, hogy meggyőzzenek arról, hogy kell nekem, akkor nagyon el vannak tévedve. Egyrészt, baromi fantáziátlan tucat military-shooternek tűnik, roppant gyenge játékmenettel. Az, hogy mennyire bugos, vagy befejezetlen egy dolog. Itt inkább azt érzem, hogy tökre koncepciótlan az egész. Tényleg olyan, mintha a design-manual egy mondatból állt volna: "Csináljunk egy olyan Division klónt, ami kicsit Just Cause is, maradjon fantáziátlan, mint a sorozat eddigi részei és ne kerüljön túl sokba... "
#7
Fogalmam sincs, hogy mire elég 10 hónap, de itt az alapokkal is gondok vannak. Nem látom, hogy kilenne használva a kooperatív mód. Miért a Payday 2 az egyetlen komoly coop játék az elmúlt évekből? Több taktikázás is lehetne benne, főleg ha Ghost Recon játék.
#6
Hát én nem sok taktikai elemet véltem felfedezni a videókban! Inkább GTA utánérzés volt a kocsikázások közben. Azt értem, hogy ma már nem lehet eladni egy olyan játékot, mint a GRAW 1 és 2, de ez nem Ghost Recon! Ettől függetlenül lehet jó játék lesz, de semmiképp sem taktikai shooter! Arra most a legjobb az új Metal Gear, csak kár, hogy nincs benne coop!
#5
béna
#4
Para a game. Jó igen mindenki azzal védi hogy alfa verzió, nade , lassan itt a megjelenése és még mindig itt tartanak, mert akkor biztos nem lesz kész időben. Mellesleg a mozgás animáció egy az egyben division. Nemis értem olyan mintha ki akarnák adni ugyanazt a játékot csak kicsit más köntösbe. Én vártam, haverom meg nagyon várja, remélem nem fogják elbaszni, a videokat meg innentől kezdve mellőzöm, majd a véglegesbe belekukkantok.
#2
ShiftyModerátor
Ez egy erősen alfa build.