Már készül az új Sonic-játék

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Idén ünnepli 25. születésnapját a Sonic-sorozat, és a frencsájz továbbra is él és virul. A Sony Pictures készíti a közelgő animációs mozifilmet, és most a Sonic Team is bejelentette, hogy már úton van az új videojáték is.

A Famitsunak adott interjújában Takashi Iizuka direktor a sorozat jövőjéről beszélt. A szakember szerint Sonic jövője biztosított: a Sony Pictures jóvoltából egy egész estés animációs mozifilmet kapunk, illetve folytatódhat a Sonic Boom TV-sorozat is.

Nem lepődünk meg azon, hogy a Sonic Team fejese formálisan is megerősítette, hogy már készül egy teljesen új videojáték is. Szerinte nem az volt a legfontosabb most a frencsájz kapcsán, hogy 25 évet már megélt, hanem az, hogy valami újjal rukkoljanak elő és leküzdjék az esetleges nehézségeket.

Az évforduló kiváló alkalom egy új cím bejelentésére, de a Sega időközben már többször utalt egy jubileumi gyűjteményre is, amiről a San Diego-i Comic-Conon hullhat le a lepel. Annyit tudni, hogy "nagyon különleges bejelentéssel" készülnek a japánok.

Egy cím biztos csak: egy év csúszás után idén ősszel kerül a boltokba a Sonic Boom: Fire & Ice Nintendo 3DS-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...