Xbox One-ra költözik a Van Helsing II is

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Azok után, hogy a Games with Gold decemberi játékai között ingyen elérhetővé vált a The Incredible Adventures of Van Helsing, nem meglepő, hogy a Neocore a játék folytatását is átköltözteti a Microsoft konzoljára.

A NeocoreGames megerősítette, hogy az első rész után a The Incredible Adventures of Van Helsing folytatása is átcuccol PC-ről Xbox One-ra, így folytatódhatnak kalandjaink Borgovia sötét világában. A második epizód július 1-jétől lesz megvásárolható, 14,99 dollár ellenében.

A premier napján a játék két korábbi letölthető kiegészítése, a Che Domovoy Minipet DLC és az Expurgator Set DLC is beszerezhető lesz, 0,99 dollárért. Az első csomaggal kapunk egy minipetet, némi felszerelést és ütős perket, a második pakkal pedig egyedi, igazán erős cuccokkal bővíthetjük ruhásszekrényünket.

2.
2.
Gykrizsi
Nagyon jó hír, nagyon vártam. Kicsit gyúrjanak a portolásra, és nem lesz ez rossz. Ja, és remélem a magyar nyelv is marad.
1.
1.
semike
Nagyon jo!!!Kuldjetek csak varom szeretettel!Az elso resz is nagyon jo volt!Gratula a csapatnak!Azt lehet tudni h ez is magyar nyelvu lesz?koszi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...