System Shock Remastered - jövő héten jön a demó

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 25.
  • Letöltés
Link másolása
Jövő héten indul a System Shock Remastered Kickstarter-gyűjtése, amit azzal ünnepel majd a fejlesztést végző Night Dive Studios, hogy mindenki számára elérhetővé teszi a játék demóját.

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, a Night Dive Studios minden követ megmozgat, hogy a rajongók maximálisan elégedettek legyenek majd a System Shock első részének újrahangolt változatával. Éppen ezért június 28-án elrajtol a játék Kickstarter-kampánya, ahol az összekalapozott pénz nagy segítség lenne a csapat számára abban, hogy ne csak grafikailag újulhasson meg a játék.

A stúdió így a jövőben nem is remasterként hivatkozik a játékra, hanem teljes rebootként, vagyis elhagyják a játék címéből a Remastered tagot.

Emellett Stephen Kick, a Night Dive CEO-ja azt is megerősítette, hogy a kampány indulásával egyszerre elérhetővé teszik a játék demóját, így azt mindenki kipróbálhatja majd. A próbaváltozatot a Steamről, a GOG-ról és a Humble Store-ból lehet majd letölteni.

7.
7.
zozo76hun
Hehe, de jon majd:

"launching on both Windows PC and Xbox One"

Koszi! :P
6.
6.
zozo76hun
Ja, akkor nem! Azt hittem jon konzolra is (xbox). Az alman ez mar biztos nem fog elfutni. :(
5.
5.
zozo76hun
A masodik resz most volt ingyenes a GOG-on (SS2), az elso resz meg mar HD-ra van felhuzva de nagyon nehezen emesztheto manapsag. En ezt biztos megveszem mert anno vegignyomtam 1x az elso reszt es vagy 4x a masodik reszt. Az SS2 jelenleg is itt ul a MacBookPro-n... :)
4.
4.
Extol
És miért nem a harmadik rész jön
3.
3.
PrimYaz00
Remélem hű lesz az eredetihez, mert végig akartam tolni azt is, de olyan régi, hogy na :D. Inkább ez :)
2.
2.
vmiki88
No, ez nem rossz tőlük.
1.
1.
crytek
Kegyetlenül várom már
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...