Battlefield - átalakul a kezelőfelület

Ősszel érkezik az első világháborúban játszódó Battlefield 1, a DICE pedig úgy döntött, ideje kicsit átalakítani a szokványos Battlefield-kezelőfelületet. A módosítás érinti a Battlefield 4-et és a Battlefield: Hardline-t is.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#13
#10: nekem nincs különösebb problémám, de azért jó lenne egy Ingame szerver kereső
#12
ugye megmondtam! :)
#11
Törölt felhasználó
#10: Az is egy kellemes dolog valóban, bár a Battleloghoz semmi köze. Ha már a BC2-t hoztam példának, ott ilyen probléma sem volt. Pislogtál és már be is töltött a játék. :)
#10
Nekem se jött be ez a böngészős indítás! Azt nem mondanám, hogy használhatatlan, de lehetne jobb is, mondjuk az is igaz ez legyen a legnagyobb baj! Amit remélem megoldanak, ezt a borzalom hosszú töltési és csatlakozási (vagy ki tudja mit csinál percekig) időt picit lehetne rövidíteni! Sokszor előfordul, hogy mire betölt és csatlakozik véget ér a meccs!
#9
LtK
#8: Szoval , ha te megveszel valamit, nem lehet rola negativ velemenyed?!
#8
Megvettétek így is nem ? Akkor nem értem a problémátokat ! :D
#7
LtK
Ja persze semmi gond nincsl vele... inditsd az origint hogy inditsdl a jatekot ami bedob egy oldalra , hogy onnan induljon a jatek. Ja es ha szervert akarsz valtani lepj le, kilep a jatekbol es ujrainditja... fuck logic
#6
Törölt felhasználó
De akár meg is tapsolhatjuk a srácokat, hogy az 5 éves felületükön végre lehet partit csinálni játékindítás előtt. Az ajánlásokat meg szvsz egyszerű üzenetben el lehet intézni.
#5
Törölt felhasználó
#4: Pedig igaza van, az egész Battlelog egy kényelmetlen szar. Nem elég, hogy az Origint lenyomják az ember torkán, utána még az is fogadja az embert. BC2-ben még ingame ment minden, nem is volt vele gondja senkinek.
#4
Engem például roppant mód zavar a böngészőt indítás, pláne, hogy nem játszom a játékkal... Nyugodtan sétálgatok az információs sztrádán és hopp, jaj, véletlenül máris találtam egy Battlefield meccset. Micsoda veszély ! Erre nem is gondoltam eddig, de most már nagyon megijedtem... :P
#3
#1: Semmi gond nincs azzal, hogy a böngészőben van a szerverkeresés!
#2
#1: miért zavart az téged? semmi gond nem volt vele!
#1
kezdetnek pc-n elhagyhatnak a bongeszos inditast es magaba a jatekba epithetnek be a szerver keresest.