Kiderült, hogy mikor jön az idei WWE-játék

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 28.
  • Megjelenés
Link másolása
Habár túl sok részletet még nem árultak el róla, az már kiderült, hogy mikor jön a WWE 2K17, ki szerepel majd a borítóján és azt is megtudtuk, melyik pankrátort kapják ajándékba az előrendelők.

Nem biztos, hogy a Gears of War 4-et emiatt fogod félretenni, de attól még jó, ha tudod: október 11-én jelenik meg a WWE 2K17, amely nemcsak PS4-re és Xbox One-ra, de PS3-ra és Xbox 360-ra is meg fog jelenni. A PC-s verzióról még nincs hír, de jó eséllyel számítógépeken is tiszteletét teszi a játék, igaz, valamivel később.

Emellett kiderült, hogy a játék borítóján Brock Lesnar feszít majd - a dobozfotót fent láthatjátok, alább pedig egy trailert is megnézhettek a témában. Az már korábban kiderült, hogy az előrendelők Bill Goldberget kapják meg ajándékba, az ő bemutatkozó előzetesét itt nézhetitek vissza.

1.
1.
dcba
Rettento igenytelenek ezek a jatekok, szornyu darabos a mozgas es kb ugyanaz az 5 animacio ismetlodik. Anno meg 2008ban jatszottam vele es most a 15-t vettem meg es nem akartam elhinni, h 7 ev alatt alig fejlodott vmit a jatek, meg a grafika es eppencsak szebb mint anno.

Az utso jo pankracio jatek az a ps1es (es persze PCs) WWF Wrestlemania volt. Az a mai napig buntet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...