Gears of War 4 - így csaphatunk le az előző részekre

A Microsoft végre tisztázta, hogy a leendő Gears of War 4-tulajok hogyan juthatnak hozzá a sorozat korábbi részeihez teljesen ingyen. Az már biztos, hogy nem szükséges előrendelni a címet.

Az idei E3-on jelentette be az új iterációt jegyző The Coalition, hogy a Gears of War 4 vásárlói a sorozat korábbi, Xbox 360-ra megjelent részeit is megkapják. Akkor még nem tudtuk, hogy az ajánlat pontosan hogyan működik, de a Microsoft most tisztázta a dolgot.

Tehát mindenki, aki megvette az Xbox One-os Gears of War 4-et (digitálisan vagy dobozosan) ingyen megkapja a Gears of Wart, a Gear of War 2-t, a Gears of War 3-at és a Gears of War: Judgmentet letölthető formában. Fontos tudni, hogy az ajánlat csak 2016 végéig érvényes, magyarán még idén nyélbe kell ütnünk a tranzakciót. Az előző részek a konzol a visszafelé kompatibilitása segítségével futtathatóak Xbox One-on.

A letöltésre jogosító tokeneket üzenetben kapjuk meg az Xbox Live-on, amiket hullámokban küld ki a Microsoft egy hónapon belül. Ha mind a négy részt le akarjuk rántani, ahhoz 32 GB szabad helyre lesz szükségünk.

A Gears of War 4 október 11-én érkezik Windows 10-re és Xbox One-ra.

8 komment - szólj hozzá!