Kiegészítőt kap a Layers of Fear

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bloober Team megerősítette, hogy a tavasszal bemutatott Layers of Fear augusztus elején megkapja első kiegészítőjét. Az Inheritance DLC minden platformra elérhető lesz.

Augusztusban kibővül a tavasszal megjelent Layers of Fear. A Bloober Team közösségi finanszírozásból tető alá hozott ijesztgetős, feladványokkal tarkított alkotásának első kiegészítésében a helyszín mindenki számára ismerős lesz, viszont a történteket egy új szereplő, az alapjáték főhősének lánya szempontjából ismerhetjük meg. Ennek megfelelően új befejezést, részben új történetet és újabb rémisztgetéseket is kapunk.

A Inheritance DLC augusztus 5-én jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, és 4,99 dollárba fog kerülni.

7.
7.
respectpele10
Ebbe már képesek lesznek normálisan portolni konzolra ? Xbox one-on olyan retek az alapjáték, hogy kb játszhatatlan volt, az fps droppok miatt. Teljesen elrontotta az élményt..
6.
6.
biohazard rex
#1: Csak képzelte az egészet. A játék legvégén körbe lehet járni a valódi házat.
5.
5.
Caleon
Kellemes hír, nagyon pozitív meglepetés volt ez a játék.
4.
4.
Giga0509
#3: De igen...Az egész játék erről szólt,hogy hallucinált.Bementél egy kis szobába,megfordultál és már egy hosszú folyosó volt előtted.
3.
3.
csongor1996
#1: Nem azért volt olyan nagy a ház, mert hallucinálta az egészet? De lehet rosszul emlékszem.
2.
2.
crytek
Remélem lostprophet majd a kieget is magyarítja!
1.
1.
GAMEROD
Nekem tetszene a játék, ha kisebb házban játszódna. Kicsit hiteltelen hogy ez a festőművész egy egész tömbházat birtokol. Amolyan Alone In The Dark 1-2 vagy Resident Evil 1-2 szintű épület bőven elég lett volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...