HWSW: Fejlesztők rémálma volt a PlayStation 3

A PlayStation 3 kihívásairól beszélt a Gran Turismo széria atyja, aki szerint rendkívül nehéz volt kihozni a konzolban található Cell processzorból a fejlődéshez szükséges teljesítménytöbbletet.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#18
#17: ps=pc
#17
#16: az hagyjan de tele voltak ps-fanboyokkal a forumok hogy milyen jo gep, az sg-n volt aki a pc-t (!) is eladta es a ps3-on hasznalt linux-ot. csinalt is videot a youtube-ra hogy nem kell mar tobbet ps mert kivaltja a ps3 a linux-al. az hogy kibaszott lassan futott rajta a linux a videoban, az nem volt baj. kesz krimi volt az egesz fanboy-orulet. :)
#16
Emlékszem amikor ment az átkonvertáxeás xboxról ps3ra...a Blacksite Atea51 Xboxon egy álom volt szinte,addig ps3on egy rémálom...ez kb 2008 lehetett ja.
#15
#13: +1
#14
Istenem most komolyan előhozzuk a kalapból ezt? Ezért szar a GT? Persze 2008-ig tény akkora lemaradásban és butításban volt a ps3 széria játékai, hogy csak na. A gond ott van, hogy aztán jöttek olyan címek, mint az Ucharted, Last of Us,Infamous, GoW stb akik gond nélkül tudtak szintet lépni, elég magas grafikai megvalósítás mellett.
Egyébként ha már megvan az engine, akkor nem értettem mi állt a kedves fejlesztők útjába, hogy ne dobják tele félezer ps2-es kocsival az imádott GT6-jukat?
#12
Én véleményem szerint ha konzolt vennék, de nem fogok mert pc-s kocka vagyok és maradok is, akkor a microsoft által elásni kívánt xbone-t vennék a forza sorozat miatt, ami közelébe autós játék még nem került, de leszögezem ez csak a saját véleményem.
#11
És erre még rátesz a sony azzal hogy az EVO-t meg szélnek eresztette. Aki letett valamit, motorstormok is kategoriajukban nagyon ottvoltak, a Driveclub viszont a csucspont. Nem tudok rola rosszat mondani azon kivül hogy dlckkel lett teljes, de ezsem a fejlesztő døntése valoszinüleg.
Persze a PD nek van olyan multja hogy a sony nem fogja azt mondani hogy na akkor sziasztok, de legalább a körmükre nézhetne mert siralmas
#10
Jajj ez olyan süket duma...
Itt a GT Sport a példa, erre már ha olyan huu de jo fejleszteni akkor ennyi idő alatt miért csak 1/3 tartalommal bir? Milyen előrelépés? Grafika maximum.
Ennek a japàn mentalitàs az oka, ők egy kis studio, és mindent ok csinalnak. Bozonyos részleteket a végletekig kidolgoznak, van amit nagyon nem, és összességében az egész nem áll össze, katyvasz lesz.
Gt4 volt a csucspont, azota csak vergődés van.
Mondom ezt ugy hogy megszmámlálhatatlan orám van az 5-6 ban is, de természetesen mindet nyomtam.
#9
#3: A Gran turismo szériából egyedül a 3. rész volt jó,de az is azért,mert a ps 2 megjelenésénél gyönyörűnek számított a grafikája és hangulatos volt.A többi gran turismo nem tetszett.Az 5. rész nevetséges volt a kukahangokkal ütközésnél.
#8
Legnagyobb koklernek kell pont panaszkodni akki csak egy hd kiadást csinált a gt4 böl és eladta 5 néven a sok gyik meg csak megvette ha még van állása ennek az amatörnek
#6
Az UC 3 még mindig elképesztően néz ki rajta, de remélem h a PS4-en már minden ok lesz a GT-vel.
#5
Jobban járt volna ha meg se szólal :D
#2
Na akkor most megmutathatják mit tud PS4-en a Gran Turismo. Ha nem sikerül jól akkor nem foghatják a proceszorra. Ajánlom nekik hogy jó legyen a játék!!!
#1
YanezModerátor
Az ember azt akarja mondani, hogy azért lettek gyengék az utóbbi GT-k, mert nem volt könnyű programozni PS3-ra? Ajjaj!