Red Dead Redemption - péntektől Xbox One-on is

És ez most már hivatalos: péntektől végre a Red Dead Redemption is bekerül az Xbox visszafelé kompatibilis játékai közé. A Rockstar akciójátékát azóta követelik a rajongók, mióta a Microsoft bejelentette a funkciót.

Lehet, hogy nem hozott az E3 Red Dead Redemption 2-bejelentést, legalább kaptunk valami mást: Major Nelson a Twitterén jelentette be, hogy péntektől az Xbox One-on is játszhatóvá válik a Red Dead Redemption a visszafelé kompatibilitásnak hála. Ezzel együtt természetesen az Undead Nightmare DLC-t is tolhatjuk a platformon.

A Red Dead Redemption támogatására lényegében azóta várnak a rajongók, hogy a Microsoft bejelentette, fokozatosan több Xbox 360-játékot is elérhetővé tesz az új konzolján. A játékosok várakozásait felmérő kívánságlistáján mindig az elsők között szerepelt, és nem véletlen, hogy megőrült az internet, amikor februárban véletlenül kikerült a Store-ba a visszafelé kompatibilis változat.

Karikázzátok hát be július 8-at a naptárban, aztán irány a vadnyugat!

A PS4-esek sem maradnak ki a jóból...

Igaz, nekik nem a Red Dead Redemption, hanem a Rockstar egy másik játéka, a The Warriors jutott osztályrészül. A PS2-es játék emulált változata már megvásárolható a PlayStation Store-ban 15 dollárért: a cím az 1979-es film adaptációja.
11 komment - szólj hozzá!