Red Dead Redemption - péntektől Xbox One-on is

  • Írta: fojesz
  • 2016. július 6.
  • Bejelentés
Link másolása
És ez most már hivatalos: péntektől végre a Red Dead Redemption is bekerül az Xbox visszafelé kompatibilis játékai közé. A Rockstar akciójátékát azóta követelik a rajongók, mióta a Microsoft bejelentette a funkciót.

Lehet, hogy nem hozott az E3 Red Dead Redemption 2-bejelentést, legalább kaptunk valami mást: Major Nelson a Twitterén jelentette be, hogy péntektől az Xbox One-on is játszhatóvá válik a Red Dead Redemption a visszafelé kompatibilitásnak hála. Ezzel együtt természetesen az Undead Nightmare DLC-t is tolhatjuk a platformon.

A Red Dead Redemption támogatására lényegében azóta várnak a rajongók, hogy a Microsoft bejelentette, fokozatosan több Xbox 360-játékot is elérhetővé tesz az új konzolján. A játékosok várakozásait felmérő kívánságlistáján mindig az elsők között szerepelt, és nem véletlen, hogy megőrült az internet, amikor februárban véletlenül kikerült a Store-ba a visszafelé kompatibilis változat.

Karikázzátok hát be július 8-at a naptárban, aztán irány a vadnyugat!

A PS4-esek sem maradnak ki a jóból...

Igaz, nekik nem a Red Dead Redemption, hanem a Rockstar egy másik játéka, a The Warriors jutott osztályrészül. A PS2-es játék emulált változata már megvásárolható a PlayStation Store-ban 15 dollárért: a cím az 1979-es film adaptációja.
11.
11.
Yanez
#10: Ok, megbocsatok, fiam.
10.
10.
godach
Uram. Bocsásd meg, hogy egyiket sem akarom megbántani, pedig olyat beszóltam volna mindkettőnek...... hogy a görcs összehúúúúz ;)
7.
7.
Gixx
Ez pipa. Szavazzatok plz a Skyrimre és az L.A. Noire-ra is. :D
6.
6.
Yanez
Vegre van ertelme XO-t venni! :)
5.
5.
Hulk86
Lesz ennek folytatása az tuti , majd beiktatják a GTA 6 előtt ;)
4.
4.
Grabowsky30+
Nem értem a Rockstart, miért nem csinálják meg ennek is a folytatását egy multiplatform címként, ez egy nagyon sikeres játék lenne! Azt nem mondom, hogy gta5 verő, de biztosan nagy kasza lenne ez is!
3.
3.
#2: Mostmár nem is lenne meglepő, de mivel csak annyi történt, hogy már az újabb konzolon is futtatható, várhatunk tovább.
2.
2.
hedzsooo
Jó, akkor végre most PC-re is tolják ki, köszi. :)
1.
1.
Winter
Imádlak fojesz!!! Fütyürészve melózom. Az év legjobb híre. Hétvégén irány a vadnyugat! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...