Ingyenes próbaverzió az új Need for Speedhez

Jó kedvében van az Electronic Arts, két meglepetéssel is készült mára a játékosoknak. A Need for Speed PC-s változata kapott egy tízórás próbaverziót, a Battlefield: Hardline utolsó DLC-je pedig ingyen tölthető.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#24
Hardline-nak ez a hanyadik ingyenes dlc-je?? Ez a második amit észrevetem hogy free hányrol maradtam le edig?
#23
Ennyire xarul fogyott ?
#22
Otherworld...azok érdekes megvilágításból látnak egy két dolgot
#21
Törölt felhasználó
#19: Gyerekek, az Otherworld egy sok emberből álló csapat. Ha nem érdekelnek a fikázó mentalitású "kritikusaik", szépen megnézitek a videó alatt, ki csinálta, és max nem nézitek meg. Nekem mindig ez az első dolgom, ezeket én is kihagyom, mert nem érdekel. De mint már mondom harmadjára, az OW neve ne ijesszen el senkit, mert igenis vannak köztük olyan emberek, akiket egyesen jó hallgatni. Link, mivel amúgy képtelen bárki is maga rákeresni:

https://www.youtube.com/watch?v=-amFsYpm7ks
https://www.youtube.com/watch?v=qYfqONUWsFY
https://www.youtube.com/watch?v=92W07-mzs2I

Tökéletes példa. Vannak, akik nem hülyeségeket beszélnek, nem csak a gameplay/grafikával képesek foglalkozni, hanem műalkotás szintjén kezelik az adott játékot, olyan mélyebb témákba mennek bele, amiket én más magyar csatornán még nem láttam - és ez még mindig az OW. (Kivéve Szirmait, noha az egész gamer dolog szerintem borzalmasan áll neki, ő azért még szintén próbálja nem szigorúan szórakoztatóeszközként kezelni az elemzett játékait, lásd: a Bioshock Infinite videói.)
#20
Elég szomorú h már ott tartunk h isteni kegynek számít v miből demót kiadni :(
#19
#3: Egyetértek az OW egy rakás szar. Nem tudnak mást csak fikázni. Volt képük még anno az UC3-t is lehúzni.
#18
Törölt felhasználó
#17: Akkor írom neked is, csekkold a lent említettek munkáit. Az OW-ről alkotott véleményedből kiindulva, meg leszel lepve.
#17
#3: Az Otherworld fennállása óta a tapló amerikai redneck magyar megfelelője, disznóháton lovagló shotgun-os motorosbajszos kultúrálatlan paraszt két foga között valami derékig lógó gyommal.
#16
Törölt felhasználó
#14: Ember, a GTA az egyetlen, ahol WASD-ozva vezetsz. (Meg talán az új Mad Max-ről még el tudom képzelni, azzal nem játszottam.) Semmi gond nem volt korábban az autós játékok PC-s irányításával. Ha már itt tartunk, a FIFA játékokkal sem. Amióta szarnak a PC-re azóta van hogy lényegében az irányítást is csak "portolják", úgy meg nyilvánvalóan szar.

Persze ha költöttem volna rá, nyilván vígan já.. khm, szenvednék még vele, és ugranék én is arra, aki szerint egy rakás szemét.
#14
#13: Hát nekem gamepad. Billentyüzet irásra van, maradjunk annyiban.
2016ban sawdozni egy autos jatekban... Jézusom.
#13
#11: Árkád szarokhoz felesleges más....
#12
Egyébként vannak hibái, de az autok jok, végre nem ferrarival meg lamboval van tömve, a tuning is jo, irányitásra elég árkéd, de hülye aki mást vár egy nfstől mint laza szorakozást.
Nekem megérte azt a 9e t amennyiért vettem.
#11
#10: Billentyüzettel nyomni 2016-ban. Szép.
#10
Törölt felhasználó
#9: Közben haver mesélte, nála meg fix 17 FPS, bármilyen beállítással. :D A back/start gomb cseréje meg billentyűzeten úgy néz ki, hogy az Esc semmit nem csinál, a Tab a telefont hozza fel, a menü pedig a.... Backspace. 2016-ban. Szép.
#9
Törölt felhasználó
#8: Ha ablakban indul egy játék, ez az első, amit nyomok. Nem működött. :)
#7
#2: Az EA játékaival alapvetően én is így vagyok. Szökőévente egy-egy darab jön tőlük, ami legalább kicsit érdekel. Viszont már a címet ovasva az jutott eszembe, hogy mióta a fizikai adathordozók helyett az online terjesztésé a vezető szerep, ennek a próbalehetőségnek alapnak kellene lennie, ehhez képest legközelebb steam refunddal jutottunk hozzá, ami azért még közel sem egy ideális vásárlóbarát megoldás.

Ez most egy piros pont az EA-nek.
#6
Kár, hogy csak PC-re :(
Viszont a Battlefield-nek örülök!
#5
Nem veszi senki a szarjaikat ??? Hehe
Amugy nem csak nfs ingyenes most...

Originen a következő játékokat lehet kipróbálni n órán keresztül totál ingyen:
- Need for Speed™ 10 óra.
- STAR WARS™ Battlefront™ 4 óra.
- Unravel™ 10 óra.
- The Sims™ 4 48 óra.
- Battlefield 4™ 168 óra.
- Titanfall™ 48 óra.