Ingyen hétvégén az Elite Dangerous: Arena

Link másolása
A Frontier Developments ingyen elérhetővé tette a hétvégére az Elite Dangerous kompetitív módját, az Arenát. A külön is megvásárolható Arenában más játékosok ellen tesztelhetjük a tudásunkat.

Az Elite Dangerous: Arena egy önállóan is futtatható spin-off, egyfajta kompetitív arénamód, melyben intergalaktikus harcokban vehetünk részt a többi játékos űrhajója ellen.

A Frontier Developments ingyenesen játszhatóvá tette az Arenát a hétvégére, így bárki kipróbálhatja magát az űrcsatákban. A kliens letöltéséhez elég ellátogatnunk a Steamre és már tölthetjük is a klienst. A programot egészen hétfő este 7 óráig nyúzhatjuk ingyenesen.

7.
7.
Necreon
#3: Egy baromi jó űr és pilótaszimulátorszerűség iszonyú jó atmoszférával, amit a legalja koreai grindfestet is arcpirulásra késztető grind temet maga alá, és a játéktörténelemben valaha volt legelcseszettebb frakció háború rendszere is jön hozzá.
6.
6.
supair
Kicsit precizebben szerettem volna ez hirtelen 70 jatekra is huzhato....am azert kosz a velemenyed!;
5.
5.
Cooper Channel
#3: Attól függ. Van aki már 200 óra után hisztizik, hogy uncsi, nincs content, van aki meg már a 2000-ik óránál tart és még mindig élvezi.
Szóval nagyban függ attól, hogy a játékos mit tud kihozni belőle.
4.
4.
Cooper Channel
#2: Szerintem ez egy teszt, ha bejön akkor valamikor majd ingyenes lesz. Egyetértek azzal amit írtál.
3.
3.
supair
Amugy milyen a teljes gém?
2.
2.
Necreon
Ezt mondjuk örökre igyenessé is tehetnék. Ez úgy is csak egy, a fő játéktól teljesen elszeparált környezetben játszódó extra játékmód, hogy ne hetek/hónapok alatt gyűjtött pénzt bukjanak azok akik a rövidebbet húzzák, de PvP-zni szeretnének azért, és akik egy galaxis méretű játékban nem igazán akarnak / tudnak masszívabb PvP-t megszervezni (=mindenki). Egyébként pont azért mert a fő játékban olyan nevetségesen kevés reward folyik be rettenetesen sok Arena gameplay-ből, senki nem is játszik vele, akinek megvan a teljes Elite: Dangerous. Elég elnéptelenedett játékmód. Ezért is lehetne ingyenes mindenkinek. Nem utolsó sorban többen megvennék a teljes Elite-et, ha látnák hogy sok Arena-zás után van egy csomó pénzük amit a teljes játékba átvihetnek.
1.
1.
Cooper Channel
Nemcsak hogy ingyen játszható, hanem ingyen megkapja az aki hétvégén letölti.
"download now and play anytime!"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...