Assassin's Creed-film - nem a pénzcsinálás a cél

A Ubisoft szerint számukra a Assassin's Creed-film nem a pénzről szól, inkább marketingeszközként tekintenek rá, amivel még több emberhez eljuthat a franchise.

Kommentek

#20
#18: Ez nem szégyenérzet, vállalatnak nincs lelkiismerete. Inkább csak a marketingesek próbálják így (vissza)építeni a cég reputációját.
#19
#18: :D :D Valami hasonló fordult meg a fejemben.
#17
#1: pontosan erre gondoltam, sz*r ac játékokkal zsebelik be a pét, így is úgy is :D
#16
persze mert a jubifos többször is bizonyította hogy őket nem érdekli a pénz :)
#15
akkor tuti szar lesz!
#14
nem a pénzcsinálás a cél, de azért csurranjon cseppenjen a kasszába, mert azé az nem fasza, ha nem. Ingyen a kutya se dolgozik.
#13
Nem a pénzcsinálás a cél,de azért útba esik :) .Szerintem nincs is ezzel semmi baj,mert én kimondottan örülnék már egy jó minöségü videójátèk adaptációnak.
#11
#7: Komolyan, az ilyen retardáltakat nem is értem, mint te. Végre valahára elkezdenek videójáték-filmeket készíteni újra, egész jó minőségbe, és akkor jönnek az ilyenek, mint te, hogy remélem bukik a dolog. Most jobb, ha nincs semmi a moziban, mint hogy van választék. Nem azt mondom, hogy jó lesz, de szeretem a játékot, és film alapnak tökéletes, könnyen ki lehet belőle hozni valamit. Ezek a gamereknek szólnak, nekünk, de ha az olyan retardáltak, mint te, ilyeneket nyögnek be, akkor sajnos minőség ide vagy oda, akkor tényleg bukni fog.
#10
Törölt felhasználó
#8: Aaha.. Jár a keksz.

#7: Legyünk tisztában azzal, hogy ez csak egy trailer, aminek az a célja, hogy új embereket húzzon be. Aki a játékot ismeri, annak szinte fölösleges is, tudja mire számíthat. Magáról a filmről viszont állandóan azt halljuk, mennyire darkos lesz, ami persze ugyanúgy lehet akkora rizsa, mint amiről a cikk szól. Várjuk már meg azt a premiert, majd utána, ha látjuk hogy tényleg szar, lehet röhögni. Szvsz én nagyon szeretném, ha jól sikerülne, és visszahozná az első rész hangulatát, már ami a jelen szálat illeti.
#9
Minden tiszteletem a GK-é de ki talál ki ilyen címeket???
#8
#7: Nem az olyan faszagyerekeknek mint amilyen te vagy muci:DD nektek készült...szóval ajánlom hogy bazd be magad a moziba az első sorba, hogy mindent láss! Főleg a 0:58-at amikor nyisszan a penge! Gondolom véletlen se játszottal a játékokkal...azt már nem is feltételezem, hogy a könyveket olvastad volna akkor egyértelmű lenne miért kell menőzni more!......Kezdj el itt harcolni Hollywoddal kis kukac! Hajrá! Ha nem nézed meg tuti bedől az Ubisoft!:DDDD Jesszus!
#7
Örülnék ha bebukna... Annyira cringeworthy ez a menőgyerek stílus. Pl. 0:58. Hú most jó lassan ráfordulok a kamerára! 1:20 unrealisztikus módon kinyírok mindenkit, utána kamera rámegy és mosoly.... Meghalok komolyan... Ezt a stílust úgy 11 évesen tartottam volna jónak. Vagy nekik is szól?
#6
YanezModerátor
Ezt vakon elhiszem! Nem is tudom miert ketelkedtek, hisz magatol ertedodik, hogy nem a penzrol szol, hanem annak mennyisegerol. ha-ha.
#5
Na mar elore jon a magyarazkodas hogy miert lesz szar es miert fig hatalmasat hasalni a kasszaknal.
#4
A film nem arról szól hogy minél nagyobb bevétele legyen.
A film arról szól hogy a játéknak minél nagyobb bevétele legyen.

De azért közleményben bármelyik politikus megirigyelné ezt a "ó ez nem a pénzről szól, szeretnénk mindenkihez eljuttatni a franchise-t" szöveget :D.
#3
Nem jó jel, amikor ilyeneket mondanak egy filmről...
#2
Kasszasikert amúgy se kell tőle várni.....
#1
"Assassin's Creed-film nem a pénzről szól, inkább marketing eszközként tekintenek rá, amivel még több emberhez eljuthat a franchise" ami miatt majd még több pénzhez jutnak majd :D