Méretes kiegészítőt kapott az ArmA III

  • Írta: fojesz
  • 2016. július 12.
  • Letöltés
Link másolása
Megjelent az E3-on bejelentett Apex kiegészítő, amely új területtel, frakciókkal és kooperatív kampánnyal várja a rajongókat többek között. Persze meg is kérik az árát, 30 eurót kóstál a Steamen.

Megérkezett az ArmA III: Apex, amit még a PC Gaming Show falai között mutatott be a Bohemia Interactive. Az adalék 30 eurót kóstál, ráadásul nem is indul el az alapjáték nélkül, cserébe azonban masszív tartalommal lepi meg a rajongókat. Íme, egy kis ízelítő belőle:

A történet szerint egy Tanoa nevű csendes-óceáni szigetcsoporton járunk, a 100 négyzetkilométernyi területen esőerdők, városok, lepusztult falvak, ipari létesítmények és bányák váltják egymást, sőt még egy vulkán is helyet kapott rajta. Mi a helyi bűnözőkből álló félkatonai szervezet, a Syndikat, a hatóságok, illetve a NATO és a CSAT speciális különítményének háborújába csöppenünk.

A kiegészítő egy hét küldetést tartalmazó kooperatív kampányt is magával hozott, ezeken kívül 13 új fegyvert és 10 új járművet próbálgathatunk többek között.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...