Visszatérhetnek PC-re az EA Sports játékai

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 12.
  • Hír
Link másolása
Évekkel ezelőtt nem csupán a FIFA-val kellett beérniük a PC-seknek, ha sportjátékra fájt a foguk. Az EA Sports fejesei nemrégiben azt nyilatkozták, hogy a Madden NFL- és az NHL-sorozat is visszatérhet a platformra.

Valamikor réges-rég az EA Sports minden sportjátékot kiadott számítógépeken is, és bár a múlt évtizedben már nem érte meg elkészíteni az NBA Live, a Madden NFL és az NHL aktuális részeit PC-re, mindez megváltozhat.

Az EA Canada és az EA Tiburon alelnökei, Matt Bilbey és Cam Weber nemrégiben a Game Informernek számoltak be a cég terveiről. Szerintük "PC-n szó szerint igény van" sportjátékokra, ráadásul a FIFA-sorozat még mindig jól fogy ezen a platformon. Magyarul van rá esély, hogy a Madden NFL- és a NHL-sorozat visszatérjen, "amint lehetőség nyílik rá".

Weber hozzátette, régen hatalmas üzlet volt a PC-s Madden, de ahogy csökkent az érdeklődés iránta, az EA Sportsnak nem érte meg portolni. A visszatérésre ők "nyitottak", ám ehhez az kell, hogy megfelelő időben kerüljön sor erre.

Annál is inkább, hiszen a jövőben a sportjátékokat is hajtó Frostbite engine "alapvetően egy PC-s motor", így könnyű elkészíteni a számítógépes portokat.

47.
47.
DON GONDOCS
#46: 1. Mint írtam nem vitatkoztam, a véleményemet írtam le.

2. A moderátorok törölhetik az én nemide vágó kommentjeimet is, ahogy azt kell.
46.
46.
kopic
#42: Lealltal seggeszkivel vitatkozni...csak gratulálni tudok.
45.
45.
makkandis
Nem hiszem hogy túl sokat kéne látni e mögé a hír mögé, nincs itt szó se az erősebb pc-kről se a grafikáról. Egyszerűen az utóbbi években a pc-s eladások feljöttek a konzolosok mellé, gyakran már a ps meg az xbox közé ékelődnek. A kiadók meg nem akarnak parlagon hagyni egy akkora piacot, hisz végül is nekik ez az egész csak üzlet. Nem véletlenül jönnek olyan "ős konzolos" játékok is pc-re, mint a Tekken, vagy a Final Fantasy.
42.
42.
DON GONDOCS
#41: Nem vitatkozok véleményt formálok, már 4 évvel ezelőt is itt volt az,ebben az évben kb 6 regisztrációja nagyon jól tudom kivel társalgok, de igazad van olnap nyoma se marad a trollnak.
41.
41.
Oldskoolgamer91
#40: Ne vitatkozz egy olyannal aki 7 órája regisztrált. 1 nap max és majdnem összes komment eltűnik.
29.
29.
DON GONDOCS
Splinter cell Blacklist
Tomb raider 2013
Batman Arkham City
Asasins Creed 3 része
Division
Mass Effect
Far cry 4
Just Cause 3
Far Cry 3
Red Faction armageddon.
Bioshock 3
Metro

Nem kell exkluzívnak lennie hogy szép grafikát nyújtson és nem ettől lettek jók ezek a játékok, de mégis megvolt az előnye nnek plsznak a ps4 előtt is, amit ha jól kihasználnak, kifogja húzni akkár 2018ig is.
28.
28.
crytek
Valami fasza boxos game-et adhatna már ki valaki ,mert ami van a Real Boxing az elég gyermeteg :(
25.
25.
Norbiii
Nem olvastam végig, de az van, hogy sok ember egy csomót költ a pc-re, hogy minden kafa legyen és szebben fusson, erre jön Ps4-re egy UC4, ami finoman fogalmazva is kenterbe ver egy-két dolgot. Úgy látom, hogy grafikailag pc és konzol között már nincs meg az a nagy pc előny, mint régebben volt.....Persze ez az én meglátásom...
18.
18.
delphijos
Van egyáltalán olyan tipusú hír ahova nem lehet odakeverni a platformvitát ?

PS4-em van, és az UC4 valóban szép, de azt kell megérteni, hogy a konzolok tényleg nagyon a határon egyensúlyoznak, és ilyen grafikához nagyon komoly optimalizálás kell. Erre meg se pénz, se idő nincs. Ilyen szempontból PC-n se jobb a helyzet, mert jó optimalizálással lehet hogy elfutna a játék max-on egy gyengébb kártyával és / vagy processzorral is, de ott erre van megoldás. Konzolon nincs.
13.
13.
DarkLord
Amúgy egy NBA 2K már évek óta elég erős a grafikában is! Szerintem ebben is kiemelkedő a sportjátékok körében (bármit nézünk) és akkor még ott a játékmenet, ami meg még magasabb szinten van. Egyedül a hoki játékokat hiányoltam, amíg nem volt ps4-em, de most már azzal is elvagyok így a francot se érdekli, hogy jönnek e vagy sem ezek az EA címek pc-re. Na ezzel nem leírni akartam az EA-t, de kosárlabdában labdába se rúgnak a konkurens mellett. Az NFL, pedig személy szerint engem nem érdekel. Szóval csak az NHL-nek örültem volna, de annak viszont nagyon, ha nem lenne ps4-em.
10.
10.
tupaccc
1. egyszerű a válasz - Denuvo. MS is szerintem ezért nyit ilyen szinten Pc irányába.
8.
8.
Chelseafan1989
#7: én a sony részéről még mindig semmi hivatalosat nem olvastam.
5.
5.
DON GONDOCS
#2: Ezzel a kommentel kiis termeltél egy seggeszkit az oldalnak :D
3.
3.
Chelseafan1989
#2: szerintem 100 ezer Ft-ért nem kapsz olyan pc-t amin olyan jó grafikával futnak a játékok mint egy ps4-en.
amúgy nem értem azokat akik panaszkodnak, hogy gyengék ezek a gépek, mert aki az Uncharted 4-nél szebb grafikát akar az csak egy grafikabuzi.
ja és ha 1 játékfejlesztő megtudta csinálni akkor megtudná csinálni a többi is szerintem, bár én ehhez nem értek.
2.
2.
strike19
Érdekes megint minden kijön PC-re ,mint anno PS2 korszak közepétől a végéig.
Ez azért van ,mert a PS4 és Xbox one nem lett annyira erős.
Igaz így is sikeres mind a két konzol és többet adtak el belőle mint annak idején 2,5 év alatt xbox 360 és PS3-ból.
A fejlesztők még többet akarnak kihozni egy adott játékból (grafikaialag).
Szerintem a PC-sek most jól járnak a gyenge konzolokkal ,mert legalább előtérbe kerültek.
Ezt úgy írom ,hogy PS4 tulaj vagyok.Én nem akarok ezzel a konzolosok lelkébe taposni ,de ezt így látom.
1.
1.
DON GONDOCS
Az MS új üzletpolitikájának ehez semmi köze.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...