A Rogue One-ra épít a Battlefront utolsó DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2016. július 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts panelbeszélgetést tartott a Star Wars Celebrationön, itt vetítették le a halálcsillagos kiegészítő első teaser videóját, valamint bejelentették, hogy a Rogue One-t dolgozza fel a játék utolsó DLC-je.

A halálcsillagos DLC szeptemberben válik majd letölthetővé, és ahogy azt az alábbi videó tanúsítja, különösen izgalmas csatákat ígér; többek között az ikonikus szellőzőnyílásig vezető árok is felbukkan benne. A készítők azt is megerősítették, hogy Chewbacca és Bossk lesznek a játék új hősei.

Jutott egy másik bejelentés is az estére, itt derült ki ugyanis az, hogy a december 15-én mozikba kerülő Rogue One-t fogja feldolgozni a Battlefront negyedik és egyben utolsó DLC-je. Habár a DICE korábban úgy nyilatkozott, hogy az első résszel az eredeti filmtrilógiára koncentrálnának, úgy néz ki, ennyi kitérő belefér: a kiegészítő helyszíne a mozi videóiban is látott Scarif bolygó, míg a hősök között Jyn Ersót és a Rogue One első számú gonoszát, Orson Krennicet üdvözölhetjük.

Pontos dátumunk utóbbi esetében nincs, a fejlesztők karácsony környékére ígérik a megjelenést.

3.
3.
atesz89
Még lesz egy DLC 2017 elején is.
2.
2.
SkyHun
Hát nem dobták ki túl sok DLC-t hozzá, nagyon remélem a Battlefront 2-t nem cseszik el azzal hogy nem lesz benne tartalom...
1.
1.
Edgar26
Gondolkodtam, hogy megveszem a season passt, de ránéztem a storeban és 14ezer Ft. Ha egész évben csak azzal játszanék azt mondom belefér, de egy igazi gamer nem hiszem, hogy csak egy játékkal játszik. Szóval kissé túlárazott, a feléért már nem gondolkodtam volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...